bilder









Kommentarer
Postat av: Jenny - mamma till underbara Vilda

Haha, så sött! Vi har nästan likadana, får testa om Vilda tycker att det är lika kul!

2009-11-22 @ 15:45:46
URL: http://denvildavilda.blogg.se/
Postat av: Jenny - mamma till underbara Vilda

Jag förstår precis. Jag visste direkt att något inte var ok med Vilda, och alla frågade varför, men jag visste inte. Visade sig att hon var allergisk ju. Men jag var hela tiden övertygad om att hon skulle dö. Jag sa till och med till henne "dö, bara dö så vi har det avklarat!", för jag orkade inte börja älska någon som ändå inte skulle bli här. Jag sov 11 timmar under 5 dygn på BB, och först när hon var 5-6 månader kunde jag förstå att hon verkligen var min att behålla just nu. Jag tar fortfarande ingenting för givet. Men det är inte som innan. Jag lät knappt någon hålla henne, ville aldrig träna eller nåt för jag visste inte när jag skulle få se henne för sista gången. Jag ville inte säga "åhh, bara sov nu!", för tänk om hon inte skulle vakna? Jag mådde sååå kass. Och jag kan än idag gråta över att hela nyföddhetstiden bara är borta, och aldrig kommer mera...



Nej jag vet inte om det finns någon annan jag kan gå till, fick psykologen genom Vildas BVC och det är samma psykolog på min VC så... orkar inte med henne.



Jag ville prova bad och akupunktur, men det fick jag aldrig. Jag ville inte höja lustgasen, men det gjorde de ändå, jag ville inte ha den sista sterila kvaddlen, men fick den ändå. Jag kunde inte krysta, för jag hade inga krystvärkar, men det fattade de inte. Allt var kaos. Och vi lämnade inte vårt familjerum på fem dygn, mer än för att gå ut och hämta mat och ta PKU-testet... blev helt knäpp. Och så hade både du och jag trassel med amningen. Gör inte saken bättre.



Sorry att detta blev så långt.

Kram

2009-11-22 @ 15:52:26
URL: http://denvildavilda.blogg.se/
Postat av: Alexandra

sötnos! Oroa dig inte för att han inte kryper mitt kusin baran kröp aldrig han hoppa fram på rumpan i stället=)kram

2009-11-23 @ 14:23:05
URL: http://mealexandra.blogg.se/
Postat av: Emma

Härliga bilder!

2009-11-23 @ 21:23:09
URL: http://ihuvudetpafrokennilsson.blogg.se/
Postat av: Sofie - mamma till Casper

Vilken liten sötsak :)

2009-11-26 @ 11:18:00
URL: http://lillgarden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0