Den större modellen

Vilken tur vi hade igår när vi skulle byta bilbarnstolen. Först hittade vi inte hyrköps kvittot här hemma så vi letade som galningar, till slut hittade vi det i min förlossningspärm....varför det satt där i och inte i kvitto pärmen har jag ingenaning om.
Vi sätter oss i bilen och kör till babyproffsen i Malmö, klockan var 13.50 när vi kom fram och såklart stängde de klockan 14.00 så vi valde mellan två olika stolar och frågade sen vilken som var bäst.

Akta graco cosmic comfort s var såklart bättre i utseende och för att den var mjukare att sitta i och för att det är en nyare modell.
Den andra modellen Akta graco cosmic som kassörskan anser är samma stol i mindre lyxförpackning men annars ingen skillnad förutom Priset och babyproffsen har lägsta prisgaranti så vi hade inte hittat den billigare nån annanstans heller.
Cosmic comfort gick på 3000 kr nånting och cosmicen gick på 1995 kr sen plus att vi hade vårt babyskydd i inbyte så vi hade ca 900 kr som vi fick tillbaka.

Vi valde såklart den billigare stolen som hon ansåg var samma stol men kanske inte lika fräsig.
Vi bryr oss inte om hur den ser ut bara den är bekväm för Liam och att den sitter bra i bilen, den sitter som handen i handsken på båda två !


Här är då "lyxmodellen" men foam skum som ska forma sig efter barnet.

Här är den modellen vi valde (vår är hel svart, hittade ingen bild på en sådan)

Bilderna är tagna från google.

Ser ni någon större skillnad...?



Kommentarer
Postat av: Eva-Maria

Vi har också en Cosmic, dock ett par år äldre, fick den av min morbror knappt använd. Vi är helnöjda, William likaså. Han tyckte det var riktigt skönt att få komma upp en bit och kunna se ut genom fönstret =)

2009-11-29 @ 11:06:58
URL: http://blogg.sandilli.se
Postat av: alexandra

Jag ser ingen skilnad på dem. de är lika fina båda två=)

2009-11-29 @ 13:31:52
URL: http://mealexandra.blogg.se/
Postat av: Anonym

HEJ

när vi köpte skillde de 500- o vi hade presentkort så vi betalade inget tog dock fjorårets färg =) svart med rött o har planerat lång resa i sverige efter jul=) men vi vela länge också... svårt o veta! Hoppas ni blir nöjda =) Kram ps min pappa dela ut bidrag till ryttarför från lions till din mamma idag )( kul o se!

2009-11-29 @ 22:24:10
Postat av: sara var de som skrev ;)

de va jag som skrev de senaste ;) missade namnet..

2009-11-30 @ 17:27:56
URL: http://gabrielstenbeck.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0