Fingerfärg



Ballonger är en billig leksak


Jag testade Iskaffe igår, det var himmelskt gott och jag är fast !


Jag var på Panduro Hobby igår och guuud vad jag älskar den butiken, tur jag var där inne utan Alex för han hade väl fått spel på mig som gick runt och runt och bara njöt och tittade på alla roliga pyssel grejor.
Jag hittade iallafall det jag var ute efter, eller nja inte riktigt allt men det viktigaste....Sugarpasten att täcka tårtorna med.

Nu är det bara utstickare i blommor jag skulle behöva, men jag vet inte var man ska få tag på dom om man inte beställer över internet och det finns där inte tid till.


Kommentarer
Postat av: Anna

Eller hur är iskaffe sååå gott!!! Vänta bara tills det blir sommar, smakar ännu bättre då =) DU, vart har du köpt de snygga kaffeburkarna!!!!!????

2010-03-18 @ 09:26:37
URL: http://annamin.blogg.se/
Postat av: Anna

Andra smaker? Du det vet jag faktiskt inte, men skulle inte förvåna mig =)

Ja just det!! Nu kommer jag ihåg att jag såg dem i reklambladet, glömde handla dem ju! Ja jag får väl höra om de kanske har nån över =)

2010-03-18 @ 11:28:33
URL: http://annamin.blogg.se/
Postat av: Anna

Oj, nej det har jag inte hört om vällingen! Fy, ska genast gå in på deras sida och se vad de har att säga. Hon kräktes i söndags och hade feber, men sen har det bara varit feber efter det, som försvann för ett par dagar sen. Idag har hon mest varit så hängig. Hostan sitter i men inte lika mycket. Snorig har hon med börjat bli igen...drygt med dessa sjuktider!

Tack för tipset!!

2010-03-18 @ 22:12:33
URL: http://annamin.blogg.se/
Postat av: Anna

Va inne och kollade på Sempers sida, det de mjölkfria produkterna de återkallar, Skönt.

2010-03-19 @ 09:19:35
URL: http://annamin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0