Morgon bilder på Liam


Jag bad Liam ta ut nappen och Le åt kameran....Första bilden trodde jag ansiktet skulle spricka på honom så som han försökte le men andra bilden blev jätte bra.



Liam välter sin bil med vilje och tar sig om huvudet och säger Åhhhhh.



Slutligen en slängkyss till er alla




Kommentarer
Postat av: Alexandra

Vilken goding=)

2010-09-19 @ 18:38:17
URL: http://mealexandra.blogg.se/
Postat av: Eva-Maria

Jag är lite knäpp när det gäller smärta, tål hur mycket som helst av det fysiska då det alltid är bättre än psykisk smärta som oftast inte går att göra något åt. Efter att jag förlorade min bästa vän i en bilolycka för tre år sedan så känns inte fysisk smärta speciellt jobbigt längre då ingenting kan jämföras med hur det fortfarande gör ont. Förlossningen känns faktiskt lättare den här gången då jag längtar efter den där helt underbara lilla bebisen som kommer vara den bästa belöningen i hela världen!



Jag börjar bli lite orolig och nervös över att vi inte kommer få komma in eller hinna in då de sist inte trodde på mig när jag ringde, det gjorde att jag skrevs in på förlossningen halv tolv och fick William tre timmar senare. Vi har börjat skämta om att vi måste ladda upp med rena handdukar och grejer här hemma ifall att det blir hemmafödsel =P

2010-09-19 @ 19:42:58
URL: http://blogg.sandilli.se
Postat av: Vildas mamma

Vad fina bilder! Håller på att försöka få in lite bilder på min blogg också. Har uppdaterat gamla inlägg i väntan på att datorn ska orka med mitt telefonprogram!



Vilda gör också så: kastar saker på golvet och så säger hon med dramatisk röst "åh neeej!". Haha de är för goa :) Kram!

2010-09-19 @ 23:50:31
Postat av: Alexandra

Här är allt bra lillan har börjat resa sig mot saker nu och kryper som bara den=) Hon börja krypa för ca en månad sen kanske mindre är så dålig på att uppdatera min blogg.

2010-09-20 @ 18:25:03
URL: http://mealexandra.blogg.se/
Postat av: Emma - väntan på ett januari barn

Åh bad söt han är :)

2010-09-20 @ 19:06:28
URL: http://ihuvudetpafrokennilsson.blogg.se/
Postat av: Emma - väntan på ett januari barn

Ca 2 månader mellan våran bebisar, har bf i början på januari! :) Kul att de blir så tätt, då kan man ju ha lite stöd av varandra. Jätte spännande men samtidigt nervöst, nytt för en annan. Inte alls samma grej som att passa andras barn ju, men det ska nog bli bra.. :) Hoppas jag!

2010-09-20 @ 21:08:24
URL: http://ihuvudetpafrokennilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0