Färgglad tårta

På Onsdag fyller Alex storasyster Veronica 30 år så vi bestämde oss igår för att åka ut och överaska henne eftersom hon jobbar på onsdag och nästa helg.

Det blev hastigt bestämd och jag bakade en tårta på rekordfart.

  • Bottnar: Hemmagjorda
  • Fyllning: Ahlgrensbilar fluff och vanilj
  • Spacklad med chokladsmörkräm
  • Täckt med hemmagjord MMF
  • Dekorerad med FP och SP




Kommentarer
Postat av: Emma

Vilken HÖJDARE du är på att göra tårtor, du behöver ju inte oroa dig om jobb iaf :)

2011-02-06 @ 15:18:19
URL: http://emmsonh.blogg.se/
Postat av: Jenny

ööööööööööööööhhh... saknar ord. Fyyyy katten vad bra du är på tårtor!! Förstummad.



Men bokstäverna. Har du utstickade/formar eller vad det heter till dem? De är ju alldeles perfekta. Och blommorna? Nyfiken på vad du har för tillbehör till tårtmakeriet. :P Har ingen aning om hur jag ska göra med Vildas tårta, men när man ser dina får man ju prestationsångest :P Ska definitivt beställa hos dig någon gång! Så himla smidigt att ha något man är så bra på och tjäna lite extra pengar. Synd man inte kan det själv. Fick en alldeles för svår bransch att vara bra på :(



Kram på dig supertårtbagaren! :P

2011-02-06 @ 15:23:26
Postat av: Emma

Nej, du har inte missförstått något, vi skulle flytta till gård, men "vi" dela på oss i slutet på augusti så JAG ska flytta till gården nu i vår när den är färdigrenoverad :) Ska bli super,har varit där ida & mätt - måste köpa ny soffa, tv-bänk, soffbord, matsalsbord osv!! Dyrt, men skoj :) Blir ju strax 25 me, så kanske får du in en "liten" beställning på tårtor då,betalar hellre dig & de e gjorda "me inlevelse" än bagergi som gör "löpande band" typ!!

2011-02-06 @ 16:32:40
URL: http://emmsonh.blogg.se/
Postat av: Jenny Vildas mamma

Haha har du redan glömt det enda jag är bra på ;) Musik... så klart. Fast det känns som en himla svår bransch att ta sig in i, men jag ska inte ge upp som låtskrivare. Det är det jag vill göra. Men hade varit kul att tjäna extrapengar på något annat. Fast tårtor blir nog aldrig min grej, men man kan ju köpa saker för skojs skull och göra hemma även om man är rätt så värdelös på det :D



Kram!

2011-02-06 @ 23:54:31
Postat av: Cecilia

Fantastiska färger! Kan inte annat än att bli glad av dem :)

2011-02-07 @ 20:55:59
URL: http://flickanokakorna.se
Postat av: Jenny

Jo det blev så jag var så himla trött och satt i soffan och ögonen sved. Började skriva ett inlägg och glömde bort det ett tag, sen när jag skulle stänga av datorn såg jag att jag inte skrivit färdigt men ville ändå skriva nåt, så det blev en kortis..:)



Hade ju velat skriva massor... men skrev mest för att memorera hur duktig jag varit :D Men ja, tanken VAR att jag skulle lägga mig efter vårat sms :P Men det blir aldrig som man tänkt sig. Tänkte att jag skulle lägga mig lite tidigare idag, men ser inte ut som om det blir mycket med den saken heller.



Vad tråkigt att du är dålig :( Hoppas att det bara är en dag för dig också. Går mycket sånt nu, min mamma hade också vinterkräksjukan eller liknande förra veckan. Du får göra så gott du kan och hanka dig fram tills du är bättre. Hoppas Liam sover bra inatt och så, så att du får vila.



Kram och krya på dig!

2011-02-07 @ 23:24:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0