Video liam leker med hund

Snart ska jag bege mig hem till mina föräldrar för att hämta upp mamsen och syrran, sen kör vi till Rinkaby för att köpa tyger som jag fick i födelsepresent av mina föräldrar...

äntligen ska man få upp ordentliga gardiner här hemma, särskillt i sovrummet och i Liam's blivande rum.

Mamma tyckte inte jag skulle ha kvar gardinerna i vardagsrummet som hon sytt en gång i tiden...varför vet jag inte för jag tycker de är fina och passar bra in här.

Men det är väl bara till att lyda order hihi och sy nya !
Liam leker med Marias och Henrics hund Molle...(maria vet inte att jag filmar)


Brudparet den 24 oktober 2009

Världens finaste brudpar


Bilder på oss innan och efter bröllopet

I lördags var vi på ett helt fantastiskt bröllop, det var så himla fint och jag fick hålla tillbaka mina tårar ett antal gånger. Jag fick ihop ett annntal foton också...tror det blev närmare 2000 st så imorgon kommer Maria (bruden) hit för att välja ut de foton som blev bäst, för visst blev där ett par stycken som inte blev så där jätte bra, jag tog ganska många sekvens foton så en del blev lite suddiga.

Jag tror jag väntar tills imorgon att lägga upp bilder här på bloggen, jag får först höra med bruden om jag får publicera dom.

 

Liam innan kyrkanSen hämtade vi Liam hos mormor och morfar efter festen.


(Här är vi väldigt trötta)


Glamiga naglar

Ja idag bär det av till bröllop så jag gjorde mina naglar igår, man får ju vara lite fin för en gångs skull !

Så här fina var mina naglar innan, tjusiga va ?!

Och så här glamiga blev dom !

 

 


Aj aj aj

Nu börjar hemsk heterna komma, när Liam gör sig illa...

 

Igår klämde Liam sin lilla hand i kökslådan, ja det var ju delvis mitt fel eftersom jag tog en grej ur lådan och såg inte att Liam hade sin hand emellan sen när lådan stängdes, (lådan går igen av sig själv) Liten blev mycket ledsen och jag såg märkena på handen så ont måste det ha gjort, men han blev snabbt glad igen när jag lyft upp honom ur gåstolen och visade han katterna.

 

Imorse stod jag och sminkade mig i badrummet...Liam låg på golvet och hade rullat över på mage, han låg och dreglade ner golvet och smetade ut dreglet med näsan...sen hörde jag bara en duns och jag hörde hur ont det gjorde...Liam hade dunkat ner huvudet rakt ner i klinkersgolvet och slagit sin lilla näsa...

Plutten började gråta förtvivlat men han blev snabbt glad här igen när han kom upp i min famn och fick se sig själv och mamma i spegeln !

Som tur var så blev där inga märken i ansiktet på honom och han verkar inte ha ont i näsan nu. Men fy så otäckt det är när de små gör sig illa.
Man får tydligen inte ömka honom för mycket för då gör det mer ont...

 


Skratta ja det kan han

Det är inte den bästa kvaliten på den här videon. 
Jag satt och bett på min nagel och spottade iväg den sen, äckligt ja jag vet men Liam tyckte det var himlans roligt, jag hann inte få fram kameran när han skratta som mest !

Jag filmade även Liam när han sa mamma men han hann bara med att säga mmm sen dog batterierna SÅKLART
 så typiskt !Liam 7 mån. Jag 24 år !

Idag blir min lilla lilla plutt Liam 7 månader !

Helt sjukt vad tiden går fort, tänk att han redan funnits i vårt liv i 7 månader.

För mig känns det som om han fortfarande är 4-5 månader och är min lilla bebis, men han är ju snart ingen bebis längre.

Liam kan säga mamma nu, men jag vet inte om han säger det medvetet, att han liksom vet att det är jag....mamma mammma mammmma kommer det ur hans mun, imorse låg han i vår säng och jollrade och sa mamma och när jag tittade på honom sken han upp som en sol och sa mmmmmammma,

han kanske är medveten ?!

Igår blev jag 24 år, man vet att man börjar bli gammal när man nästan glömmer bort sin egen födelsedag, eller är det kanske för att jag har så mycket annat i tankarna just nu ?

På fredag firas min födelsedag här hemma.

På lördag ska vi gå på bröllop och bevittna ett par goda vänners giftemål, det ska bli jätte kul och jag har fått äran att fotografera hela bröllopet, hoppas nu inte jag klantar till det för det brukar jag vara ganska duktig på annars.

Ha en bra dag !


Black and white

Man får inte sitta ifred, och man får inte äta i fred....nu syftar jag på djuren med !


Pump pyssel !

Denna pumpan minns ni väl ?Jag gjorde en till häromdagen.
Ser ni vad det ska bli ?

Röd sprängda ögon

Usch och fy, nu har det varit en sån där jobbig natt igen.
När jag kollat klart på Idol första del så gick jag och la mig, en halvtimme senare vaknar Liam....Alex gör mat till honom men liten bara vägrar somna om....GAHHHHHH sliter mig i håret...jajaj inte mer att göra än att svära tyst för sig själv och lyfta över Liam till vår säng där han ligger och sparkar mig i magen, vänder och vrider på sig, drar kudden över huvudet så han får panik och sparkar ännu mer.
Jag inbillar mig att jag kan somna även om jag får ett par sparkar i magen och en unge som snackar hela tiden, men det var såklart omöjligt.
Alex snackar i nattmössan och frågar om han ska göra mat till honom... fast det var 5 minuter sen han åt.
Till slut somnar Liam men det känns som om det bara var i 15 minuter för sen var det full gång på honom igen,
ja och så har det hållt på inatt....inte speciellt mycket sömn MEN gissa vem som springer runder här hemma nu i sin gåstol och ser överlycklig ut, man kan tro att han sovit i 10 timmar.
Själv sitter jag här med en kopp kaffe och gnuggar ögonen för att se texten jag skriver.

Sådan natt....

Utmanad

Har blivit utmanad av Sofie!

Regler: Det här är svårare än du tror!Kopiera detta till din blogg,utmana 5 personer plus den du fått av och berätta det för dem.Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma Bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namnsom svar (förutom på fråga 1)!

1. Vad heter du: Emilie
2. Ett ord på fyra bokstäver: Elda
3. Flicknamn: Emilia
4. Pojknamn: Egon
5. Yrke: Ergonom
6. Färg: Eternitgrå
7. Klädesplagg: Enarmad tröja
8. Mat: Enchiladas
9. Sak i badrummet: Eyeliner
10. Plats/stad: Emmaljunga
11. En orsak att vara sen: Emigrerat 
12. Något man skriker: Eeeeoooo
13. Film: E.T
14. Något man dricker: Enbärsdryck
15. Band: E.L.O
16. Djur: Ekorre
17. Gatunamn: Ekvägen
18. Bil: Elderado
19. Sång: Esmaralda (cornelius)

Jag utmanar Jenny, Anna, Emelie, Madde och Amanda


Unga satan

Unga satan är vad jag har här hemma just nu, åhhhh jag är så trött och klockan halv 6 bestämmde herrn att det var dags att gå upp så nu sitter han och springer runder med en massa energi i gåstolen. var får han all den energin ifrån ?
Jag vet inte vad som hänt med Liam...innan vaknade han endast en gång per natt men sen han blev förkyld har han vaknat 2 gånger sen han tillfrisknat nått sånär, varför varför ? vill han göra morsan gråhårig ?

Klockan är nu 6.15, jag har haft 40 min på mig att vakna till med kaffet men inget händer, jag får ingen energi...Liam den lilla egoisten har nog tagit allt själv.

Vi får se när han vill ha frukost idag för sen hoppas jag att han deckar så jag kan göra detsamma, men om jag känner mig själv rätt så har väl jag fått energin när Liam ska nanna middag.

jaja so long.

Får jag locka med fler läsare på din blogg ?!

Nu är det så här kära vänner....vill ni ha fler läsare och även hitta måååånga andra bloggare i denna internetvärlden så tycker jag att ni ska klicka på denna länken här under, ni registrerar er och lägger ut en länk på er blogg ni med. Jag har fastnat på ett evigt klickande nu, en masssssa massa bloggar som finns, undrar hur länge jag kommer sitta uppe ikväll. hehe


      >>>  http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=Emilie


Säger han mamma och pappa ?

Har jag berättat att Liam är dunder förkyld, eller ja han var det i allafall men han är på bättringsvägen nu verkar det som, nu rosslar det lite i halsen...jag tycker så synd om honom särskillt när han ska sova. Jag får gå upp med honom 2-4 ggr per natt nu och antingen ge honom mat eller bara vagga honom i famnen så han somnar om och han brukar inte vara den som somnar i ens famn lilla plutten.
Nu när han är på bättringsvägen (hoppas jag) så börjar jag få nått virus, allt känns tjockt bakom öron, öga och mun, usch vad jag hatar att vara förkyld även om det bara inträffar 1 gång om året så är det riktigt jobbigt.

Liam har lärt sig 2 ordigt joller nu, jag blev så paff i förregår när jag hörde det för första gången när han sprang runt i sin gåstol, han sa papapapapap varierat med babababab....huuuu ? sa han Pappa tänkte jag ! 

Igår morse vaknade jag nog till det mysigaste man kan göra, jag hörde hur Liam låg och "pratade" så jag fortsatte med att blunda men kunde till slut inte hålla  mig längre för att snegla vad han gjorde...jag öppnar mina ögon och tittar rakt in i ett par stora blå ögon och en mun med ett gigantiskt smajl på som säger mamamamama....undrar om han försökte säga mamma där ?
Kan det vara så att han menar mamma och pappa ? =)


Mys och höst/halloween pysselDenna kameran är verkligen värdelös, jag hoppas ni ser ändå. (vill ha ny kamera)
Rostade pumpa kärnor med havsalt !


Här kommer bilderna på projekten som hållt i gång här
Det blev super bra här med extra parkeringsplats ↑Det blev så ljust och fint inne på gården när alla byggnader blev vita ↑På högra bilden står där en kruka med en ful blomma (ganska död) i en ring (totalt 4 st) i ringarna ska där ner fina blommor till sommaren ↑


Här försökte jag inbilla mig själv och alla andra att det verkligen inte syntes att det var färgskillnad, jag menade på att det behövdes väl inte måla om hela huset. men det fick det bli, tur var kanske det hihi ↑


Video på Liam, för tidig present och helt Otroligt !

Vill ni veta något helt otroligt ? klart ni vill.....
Liam vaknade som vanligt vid 4 tiden och då fick han mat, han vände sig snabb om igen och somnade.
Klockan 5.30 tyckte han att det var dags att stiga upp men det tyckte självklart inte jag så jag lyfte över honom till vår säng och la honom på Alex plats, där somnade han om igen....
Jag vaknade...tittade på klockan två gånger innan jag förstod vad hon var, klockan var ju 8.30 herregud, tittade på Liam och han sov som en stock, hummmm
Jag tog på mig kläder och då vaknade plutten min han också...kan ni förstå..klockan var halv nio hihi så skönt, men nu har jag ont i ryggen för jag sovit för länge i sängen.

Jag skulle sätta Liam i sin gåstol, innan jag fått ner han i stolen sprang han i luften. när han kom ner i stolen gick det av bara farten här hemma.
Igår så fick han syn på kaminen och sprang raka vägen till den....som tur var så elda vi inte så den var ju kall, men shit vad det kunde ha gått illa, jag ringde till Alex och berättade och senare på kvällen så fick jag köra iväg för att hämta min för tidiga present (Alex fick inte in den i sin bil, så därför fick jag köra iväg) Presenten var från honom och hans föräldrar och jag blev super super lycklig, det var ett grindskydd till spisen, jätte fint i smide.
Tack !Senare idag eller i helgen ska jag se om jag kan pussla ihop lite bilder, ja det som har hänt på gården här hemma som jag lovat er bilder på.
det är en hel del som har hänt och därför en hel del bilder.Idag och ikväll

Idag har det varit fullt ös...började morgonen kl. 7.30, Liam på sitt vanliga strålande humör...sätter honom i gåstolen efter blöjbytet sen går jag och sätter på kaffet och gör välling till Liam, lite lat är jag allt ibland så det blev välling till frukost idag.

Sen kom Annica en sväng så då blev det lite kaffe till.
När hon åkte kom hyresvärden och mekade lite med vår vask i köket.
Liam tog en tupplur här emellan.

Sen kom Rubi på besök, hon har varit i Thailand en hel månad så hennes mun gick i 190..haha nä skoja bara, vi tog en sväng till Ö&B för att handla skitpapper, endast toapapper var det jag skulle ha men om jag skulle ha lyckats med att bara stoppa ner papperet i kundvagnen hade jag nog fått ha skygglappar för ögonen...så det gick inte så bra med bara toapapperet.
När vi kom hem igen hade elden i brasan slocknat såklart och jag hade lämnat ett fönster öppet .
Vi fikade med kakorna vi köpt och med varsin kopp grönt mullbärs te med antioxidanter. http://www.mullbärste.se/te.asp
Super gott och nyttigt te. Jätte bra att ta på kvällen när sötsuget kryper på en.

Ja och strax efter Rubi åkt hem kom älsklingen hem. Nu sitter vi i varsitt rum, jag bloggar och han läser, Liam tog en tupplur till om ni undra !
Jag tittar jag upp lite över datorn då och då för att hänga med någorlunda i Unga Mödrar, sen fram till kl. 20 har jag lite tid att plocka undan, ta disk mm. innan Plastikkirurgerna börjar på 4:an, sne kl. 21 är det ju Desperate Housewives.
Fullspäckad kväll med andra ord.


Lite kallt

Brrrrrrrr vad det är kallt ute, stormar och ösregnar, stora kvistar från träden ligger på vägen. Tur vi har tagin in alla utemöbler för annars hade väl de legat ute på vägen de med.
Det är verkligen inget roligt väder ute.
Vi har till och med börjat elda i spisen här hemma varje dag nu, det är det enda mysiga med denna höst/vinter, att man kan elda.
Jag hatar verkligen vintern, men mysfaktorn kan bli hög inomhus. Massa tända ljus, en varm eld som värmer en och en varm och go dryck i handen.

Liam har nu lärt sig någorlunda hur gåstolen fungerar, han är överlycklig för att han kommer någonstans, men han går inte i den utan han hoppar jämfota...hihi så gulligt.
Han blir dock väldigt frustrerad när han inte når grejorna han vill åt för det här dumma dumma bordet som sitter fast i stolen, Liam gör sig så lång han bara kan och sträcker armarna så långt han bara kan, men han når ändå inte.

Idag har vi inte gjort ett dugg faktiskt...det gammla vanliga då som att plocka undan disk, tvätt osv. men det räknas inte för det är ju med på "måste" listan.
Jo förresten vi var hemma hos ett par kompisar och inspekterade lite som nyligen köpt ett stoooort hus en liten bit ifrån oss bara, de har kommit bra iordning redan och fin fint hus var det, där kommer de att trivas...om inte annat hundarna.Länk till Klänningen

Det är många som frågat mig om hur klänningen ser ut så jag ger er en länk till Lindex sida.
Jag orkar inte dra den på mig nu, men den är faktiskt mycket finare på en än på bilden.
Tänk er hudfärgade strumpbyxor och ett par high heals till den och en vit/silvrig sjal.

När det är dags för bröllopet så kommer där bilder med klänningen på mig, det lovar jag !


http://www.lindex.com/se/Product/Product.aspx?id=3936345&styleid=3936341&path=3403475;3215210;3232566;3563771;9654

Liam fikarVi var på ett köpcentrum idag och jag hittade en klänning att ha på mig till bröllopet !


RSS 2.0