8-år tillsammans

Idag firar vi Åtta år tillsammans !


bilpottan

En vecka av semestern har redan gått och jag njuter verkligen av att tillbringa dagarna med Liam...jisses vad det är mycket man missar när han är på dagis hela dagarna. Nu börjar jag lära känna honom igen känns det som ;)
Iförregår vaknade jag av att jag fick ett marabou 100g choklad bankandes i mitt huvud; lille gangstern tyckte det var dags att gå upp och hur jag kunde sova i hans oväsen var oförståeligt, han hade nämligen redan klämt ett 100g choklad som en viss mamma hade glömt på soffbordet kvällen innan....Kan ju berätta att jag hade en 2 åring som man kunnat tro tagit ett kilo tjack....han var på sånt högvarv att jag knappt kände igen honom.
Så det resulterade i att han inte alllllls behövde sova sin normala eftermiddagsvila...
som han tydligen behöver göra,  när klockan var 18.20 däckade han i soffan medans vi kollade film....INTE alls bra var min första tanke och att jag skulle behöva gå upp extra tidigt, innnnte bra alls när man har semester och vill sova (men man får väl skyla sig själv)  =)
Rätt hade jag för 4.50 kom han in i vårt sovrum, tio minuter senare ringer Alex väckarklocka och Liam var ju inte speciellt pigg på att somna om, men är man en envis åsna som jag så gick det och jag vaknade igen 8.30 av Liam's fina stämma av Brittney Spears nya låt...Liam kan bara refrängen så det var Ooo oo oo ooo oooåhhhh som jag hörde och blev glad.
Liam hade bestämt sig på morgonen att vi skulle åka till mormor och morfar så det ringde han och berättade, vi åkte ditt och fick smaskiga Scones till frukost....Inte helt fel inte.
Med oss hem från dom fick vi en begagnad potta som jag och min bror hade, en mycket fin potta enligt Liam, En BILPOTTA....inte ett dugg farlig att kissa i heller så den skulle med hem...han har övat många gånger här hemma men är inte tillräckligt kissig MEN sen hände det, vi bytade till pyjamas och Liam sa han ville tanka bilen....han satte sig och inget kom, jag gick för att hämta en ny blöja och då hade det magiska hänt, Han KISSADE i bilpottan och han var så stolt. Stora killen !

Min första riktiga semester.

Nu har jag min första riktiga semester i 2 veckor. Det ska bli så enormt skönt att få ladda batterierna, tyvärr så kommer dessa 2 veckorna gå super fort tror jag men men....
Liam min lilla skrutt har börjat prata skit mycket nu, jag blir förvånad hela tiden när jag hör hans nya utryck och nya meningar.
Häromdagen stod han och kastade singel och sa YEEEES samtidigt som han gjorde så med armen som man gör när man lyckats med något...haha sötnöt.
Vi var i en djur affär för ett tag sen och där fick Liam välja fiskar som vi skulle ha med oss hem till vårt begagnade akvarium....Black Mollys valde han och Tiger Barb.
3 st tigerbarb har vi och dom har han döpt, konstiga namn men han kommer fortfarande ihåg vad dom heter så det var väl "ordentliga" namn i hans öron =)
Kirk, Ging och Gang !Nu framåt dagen ska vi köra till mormor och morfar som varit borta i 2 veckor på semester...Som Liam har tjatat om dem så nu ska han äntligen få träffa dom !

uppdatering från föregående inlägg

I söndags åkte vi hem från mina föräldrars hus och byte av med min lillebror och hans flickvän.
Ådi börja må bättre på kvällen när vi åkte men på natten där så var det samma sak igen med skit i hela huset...det värsta är nog att det är så förbannat löst och luktar kadaver och att det kom på mattorna.
Vi har (läs jag) har varit uppe varenda natt sedan i onsdags och torkat och torkat och torkat...inget roligt alls.
Shelbys hundmat tog slut på lördags kvällen så hon fick lite av Ådis Royal Canin-Giant fod på söndags morgonen....några timmar senare UTOMHUS (tack gode gud) hann Shelby inte ens huka sig för att skita....det stod som en vägrätt stråle från rumpan på henne...ungefär så som en ko kissar såg det ut.
JISSSSSSES, var min första tanke...ganska imponerande att se ändå fast jäkligt äckligt också.
Åhhh nej nu var det hennes tur också, tankarna att det var nervositet på Ådi uteslöts nu....det var något som smittat vår hund. Tarminfektionsbakterie trodde veterinären när jag ringde henne...Att fasta hunden 24 timmar och sen ge gröt ris matskeds vis var hennes rekomendation.
Så nu går Shelby på "diet"...långt ifrån vad hon behöver för hon har magrat rejält och man börjar se revbenen på henne (stackaren)
Igår natt väcktes Alex av en otroligt stank, jag var som tur var väldigt täppt i näsan så jag har sovit mig igenom den kadaver luktande stanken i huset medans Alex, ja Alex han torkade upp 14 högar med "vatten", han pausade några gånger för att kräkas (otroligt känlig den där) ;)
Inatt fick Shelby sova ute i sin hundgård som har ingång in till stallet också...förlåt det låter grymt men vi orkade verkligen mer...som sagt vi har varit uppe varenda natt sedan i onsdags och kände att nu var det droppen.
Jag bäddade mysigt ute i boxen, satte in gris lampan och visade Shelby platsen....Hon la sig direkt och verkade inte alls ha något emot att bli lämnad där.
Imorse gick Alex ut för att hämta in henne, han fick till och med VÄCKA hunden för hon sov så gott där i sin mys hörna under värmen...ingen skada sked alltså och inga allvarligare Men har hon fått =)

En Grand Danois till låns

Vad har nu hänt då ?
Jo det har varit fullt upp, min hjärna går på högvarv och min kropp bara skriker efter att få sooooova ut.
Vecka 29 om ca 2 veckor har jag semester och hoppas på att få sova lite iallafall, fast att det kommer bli tidiga morgnar ändå ioch med Liam är hemma då han inte får gå på dagis medans jag har semester. Men jag slipper iallafall gå upp 5.20 och jag slipper ha hjärnkontoret på högvarv i tänkande på jobb.
Det är rätt mycket söndagar och sena onsdagskvällar utöver de andra 40 timmarna jag har i veckan jag jobbar nu så det ska bli såååå skönt med semester 2 veckor.
Mina föräldrar åkte till Spanien igår, de tog båten från Trelleborg och sen bilar de resten av sträckan så de lär vara framme vid huset på onsdag. Puhhh
Stackarna ska jobba där nere med huset, fixa och dona, måla och röja, slänga saker och ta hem saker för huset skall säljas och där är världens värme bölja där nere, 32 grader imorgon visst ! =)
Denna veckan passar vi deras Grand danois Ådi, han är en mycket trevlig, fin och stor hund och kommer bra överens med vår "lilla" grandis Shelby, ja jämfört med Ådi är vår Shelby liten.
Inatt har varit en fruktansvärd natt då Ådi blir orolig när han bytar hem så här och inte känner igen sig, det har kommit både bak och där fram ett antal gånger inatt INNE.
För att vara exakt har jag varit uppe 2 gånger och torkar golven från elefant högar med spyor och vattenpölar av skit...ursäkta äcklig information....7 högar med kräk och 4 pölar med skit, han bokstavligen Kisar med rumpan nu och gjorde det även 9 gånger till där ute medans jag torkade rent här inne.
FY KATTSINGEN vad det INTE luktar hallon här inne nu.
Stackars hund är ordentligt rörig i magen.
Usch ska det fortsätta så här inatt igen ????
Jag tänkte ringa jobbet idag och säga att jag "står över" idag iom mycket dålig sömn, inte den bästa dagen Ådi valde då jag är själv denna veckan för de andra har semester.
Kanske kan åka till jobbet senare idag när jag fått sova lite och se hur där ser ut.

RSS 2.0