Nheo här....

Jag får uppdatera själv verkar det som då mamma inte har tid....man kan ju undra om hon inte vill ha det dokumenterat....min utveckling.
ja var börjar vi....

...jo för ett någon vecka sedan kom jag på grejen med att snurra runt, jag låg på mage...ja min mamma hade lagt mig så i babygymmet, där tyckte hon att jag kunde ligga och glo på mig själv i en spegel men det tröttnade jag på så jag skrek, proteserade allt vad jag kunde men det var ingen som kom och lyfte upp mig så då fick jag ta saken i egna händer, jag gungade lite på sidan och vips så låg jag på ryggen, det var lite läskigt till en början med då det gick så fort och jag inte hängde med...mamma vände på mig igen, mest för att se hur jag bar mig åt tror jag så jag provade igen....Ohhhhej vad det var roligt.

Idag vände jag mig från rygg till mage för första gången också, det var tråkigt att stirra upp i himlen så jag snurra runt och det var chockerande men roligt...mamma såg inte händelsen här heller så hon snurra runt på mig och jag vände på mig igen. så nu kan vi det =)

Min mamma glömmer sätta på mig dregglisar ganska ofta, och när hon glömmer det dreglar jag extra mycket för att påminna henne, det blir en del ombyten om dagarna och det tycker jag är skönt, ja det blir en del blöjbyten också.

Jag har fått smaka något som mina föräldrar kallar gröt, det är riktigt gott tycker jag och brukar oftast bli skit sur när jag inte får mer, de säger att det är slut....men vadå....kan man inte bara göra mer ?

Banan däremot var inte alls gott, det spottade jag ut i mammas ansikte igen....haha där lärde jag mig en sak till, gurgla och hjälpa till med tungan, ja då kan saker komma riktigt långt. Nä banan var inget för mig inte, men glass däremot är också jätte gott, mamma gav mig lite igår och jag höll i den själv och tryckte in den i min mun, inte för att jag har sådär jätte bra styr på mina händer än men glassen var ju ganska stor så den var svår att missa....sen tog mamma glassen och då blev jag skiiiiit ledsen, jag grät stora krokodil tårtar men inte fick jag mer glass för det inte utan istället tryckte mamma in tutten i käften på mig och smaskar i sig hela glassstruten själv. ego !

Storebrossan Liam är en rolig filur, han får mig att skratta så jag kiknar och får hicka, världens bästa brossa.
Vi kommer få det toppen när jag kan ta mig fram här hemma, sno alla hans leksaker, stoppa alla hans miniatyr grejor i munnen så mamma också får något att göra om dagarna (hålla koll på mig och pilla ut saker ur munnen)
hitta på hyss när mamma sover, pynta hunden, dra katten i svansen....ohhhh vad jag längtar tills jag kan krypa.

Och växer gör jag det också om ni undra, 7010 g väger jag nu och är 65 cm lång, jag förstår inte varför mamma är tårögd och tittar på mig när hon packar undan mina gamla kläder....dom som är så slitna gör väl inget.

I början på Juli ska jag iväg på ultraljud igen och få min njure kollad, mamma och pappa missade ju min tid här i början på Juni, och vem får lida för det....
skönt och få den kollad igen, hoppas bara den inte vuxit något så är det lugna bananer med mig, inget farligt att ha en multicystisk njure ju men om den skulle växa så kan den ta för mycket plats åt de andra organen i kroppen.
Länsförsäkringar tyckte inte att det var ofarligt iallafall lät det som, mamma sa något om att de inte ville ha mig som medlem där, mamma blev arg och kontaktade Trygg Hansa istället som inte hade några problem med att ha mig försäkrad där, skönt att ha en försäkring !

Nä nu får det vara slut skrivit, blev ju nästan en roman detta.

Min brors fina blåa ögonMina fina grön/bruna ögon

Kommentarer
Postat av: Faster

Ha, ha , nu hittade jag kommentarknappen, det är inte så ofta jag är inne på bloggar, men nu vet jag att man kan kommentera !! Du skriver verkligen trevligt och det är kul att följa. Härligt inlägg från det överraskande dopet /bröllpet ocks, med många fina bilder. Ha de bra hela lilla familjen

2012-06-18 @ 19:32:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0