Ny teckning efter sisådär 3 år te

 
 
Nheo 11 månader

Iphone Neards

Vad har jag gjort.....
 

HippHipp Hurra 1 år Nheo

Bättre sent än aldrig eller...haha han fyllde ju 1 år den 10 februari. Jag har haft lite klödd med att lägga in bilder på datorn, hälften av korten är kvar på mobilen som jag inte får över. 
 
Ja ett år har redan gått, tiden går fööööör fort, helt sjukt redan ett år, min lilla bebis. 
 
 
 
Inga tårtor att skryta med direkt men goda var dom =) 
 
 
 
 
 
 
Tack till släkten som var här och förgyllde min bebis 1 års dag =) 
 
 
 
 
 

Idag för 1 år sedann

Idag den 6 februari för ett år sedan....
 
 ....var en dag jag väntat på i 9 månader och kan liknas med julafton, jag gick på helspänn, bara väntade på minsta lilla tecken.....
 
....ingenting, ingenting hände. 
Ohhh herremin jesus vad besviken jag var när jag gick och la mig, IDAG var ju dagen D, varför hände inget, jag skulle inte gå över tiden, det var inte så vi kommit överens, jag skulle ju in på bb en hel månad tidigare än beräknat enligt alla sjuksköterskor och min mvc, denna eviga väntan kändes väääääldigt lång när man egentligen var beredd redan i januari. 
 
Skrutten hade det för bekvämt i magen han.
 
Jag gjorde allt, stor städa, kravlade mig ner på golvet med dammsugaren för att komma åt under sängen, tvätta fönster utvändigt i minusgrader vilket inte var smart, städa bilen, var ute med hunden på promenad, gjorde räliga hexbryggder jag läst mig tilll på familjeliv.se mm.....INGENTING funkade. 
 
Jag kände mig så lurad när jag gick och la mig.
 
 

Öron IGEEEEENn

Förra veckan ringde doktorn om näsprovet vi tog. 
Det var INTE bra. Nähäpp. 
Bakterien i sig var väl ganska vanlig iof men själva mönstret den gjorde (det som dom kolla i mikroscop med) var inte vanlig alls. 
Haemophilus heter bakterien, som kan orsaka till hjärnhinneinflammation...
 
Herrrrregud vilken hjärtattack jag fick när doktorn förklarade att det var viktigt Nheo fick rätt behandling fort...jo efter 3 "värdelösa" antibiotika kurer kan man ju tycka det skulle sitta på sin plats. 
 
Stackarn
 
Jag läste mig till på nätet att vaccin sattes in 2009 mot hjärnhinneinflammation, så nu hoppas jag på att Nheo är vaccinerad mot det så den här bakterien inte kan vandra vidare. Usch hemska tanke. 
 
Stackars stackars lilla barn vad du måste ha haft ont, rent i onödan egentligen, tänk om jag varit så klok från början sagt till om ett prov så hade du sluppit äcklas av alla mediciner som du nu totalt har tagit i 26 dagar (exlusive den nya kuren) 
 
Den nya Bactrim är även den en medicin som man ska vara försiktig med vid nedsatt njurfunktion, men jag antar att läkaren har haft detta i åtanke och Nheo har ju faktiskt en njure som funkar utmärkt. 
 
På lördag (9.e feb) har det gått 10 dagar med denna behandlingen så nu håller vi tummar och tår på att det försvunnit och visst har vi märkt skillnad på vår solstråle, han är inte alls lika grinig länge, sover bättre och har inte lika dålig balans längre, ja han är allmänt på bättre humör. 
 
 

RSS 2.0