gvgvyvytfwes

Svärmor läser bloggen för hon hade med sig dessa påskliljor när de var här på middag, tack ! =)
Vår våg visade inte rätt...eller så var det vi som inte kunde räkna rätt..vi var ju hos bvc idag och vägde och mätte oss, Liam har gått upp 160 gram och är 51 lång nu, 3250 gram totalt nu och växt hela 3 cm.
Bm penslade på en lilla smörja i hjärtats mun som ska ta bort hans torsk, jag fick med mig lite hem också för att göra om det imorgon och för att även pensla lite på mina bröstvårtor, detta var rena mirakel kuren för allt på hans tunga har försvunnit, nu är det bara kinderna och gommen kvar.....och vi som kämpat med bubbel vatten och bikarbonat utan resultat, varför gör dom inte detta direkt kan man ju undra ?!

Synd jag inte tänkte på att ta ett foto på honom innan, hans mun var rent lilla och likaså mina bröst, när han skulle ammas så somnade han med bröstet vid sin kind och gissa om han var helt lilla i hela aniktet sen...tur det går bort ganska fort. =)

Imorgon ska Alex jobba och det ser jag inte alls fram emot eftersom Liam är som ett frimärke så oroar jag mig lite för hur jag ska kunna äta, gå på toa os v. jag är ju inte den som vill lägga honom ifrån mig för att sen lyssna på när han gallskriker, inte för att han mår dåligt av det några få minuter men jag mår dåligt av det och då blir jag sjukt stressad. Alex har egentligen semester denna veckan och nästa vecka, han jobbar som imorgon och torsdag, nästa vecka på tisdagen !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0