mycket som händer nu ju

Nu har jag varit slarvig igen med att uppdatera er, här är ju så mycket som händer nu att jag knappt hänger med själv.
Man springer fram och tillbaks och försöker göra en massa men man kan ju inte göra så mycket arbete med en liten på armen hela tiden heller, för att ligga i vagnen är ínte alls så populärt längre. Om vi ska vara i vagnen så ska vi sitta upp, men det bästa är ju att bli kring buren tycker Liam.

Liam fick ju sin 5 månaders vaccination i tisdags och det gick faktiskt bra men så ont i magen jag hade i bilen, det är inte alls roligt för föräldrarna att utsätta sitt barn för smärta, tyvärr så är det ju för deras bästa men det gör så ont i mig när Liam gråter så där när den andra sprutan är klar. Det tog endast 5 minuter denna gången att trösta honom, sist tog det hela 20 minuter.

Idag skulle vår älskade hund Sissi ha blivit 6 år gammal. Hon gick bort förra året, hon drabbades av lymfatisk leukemi och det gick så väldans fort för henne att försvinna att vi inte ens hann säga hej då till henne. På fredagen fick hon symptom på en förkylning, lördagen kunde hon knappt resa sig, då åkte vi in med henne akut till djursjukhuset, de röntgade, tog en masssssa prover osv men hittade inget.
Hon fick övernatta och vi fick åka hem, vi fick inte hälsa på henne dagen efter eftersom Sissi då skulle tro att vi kom för att ta hem henne, hon skulle stanna 1 natt till.
På tisdagen fick jag telefon samtalet jag inte ville ha, hon hade somnat in under natten, där fanns ingen personal just då heller som kunde kolla henne.
De visste fortfarande inte säkert vad som drabbat henne men trodde det var cancer.
Endast 5 år gammal blev hon. Hon visade inte att hon hade ont eller att hon led av något, hon dolde det för oss.
Vila i frid vår älskade Sissi.

† 4 november 2008


Kommentarer
Postat av: Sofie - mamma till Casper

Sv: ja det är tur att nästa spruta är långt långt bort..

Gör verkligen ont i mamma-hjärtat när dom får sina sprutor...

Har du oxå en liten som helst vill bli buren.. Inte mycket man får gjort då inte...

Ja hade tänkt fixa lite ute i trädgården men det ville ej Casper, ligga i vagnen utan att den är ute och går är ju inget kul! :)Trist med hunden..

TRåkigt när det blir så där bara pang på...

2009-08-29 @ 08:18:50
URL: http://lillgarden.blogg.se/
Postat av: Emma

Ja det låter som fulla dagar i ert liv :)

Fast det har en annan med, och att blogga är ju inte prio ett om man säger så, finns ju vissa saker som är viktigare :)

2009-08-29 @ 12:07:09
URL: http://niiilsson.blogg.se/
Postat av: Eva-Maria

Usch, förstår hur hemskt det känns (både med spruta och med hunden). I går var det redan en månad sedan Toy fick somna in, ruskigt hur fort tiden går.Kom på att jag nog glömt att svara om bärselen: ja, han sitter i en Babybjörn. Han älskar att sitta där men lär inte bli länge till eftersom att maxgränsen är satt på 11 kg och han väger runt 8,5 nu. Vi använder den i princip varje dag då vi är ute med Clementine på äventyr eller när vi åker och handlar då han lätt blir kinkig i vagnen. Tråkigt att ligga där ju!

2009-08-29 @ 23:09:44
URL: http://blogg.sandilli.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0