Liam klappar och säger k

Liam klappar nu mera händerna på kommando, så sötig han är.
Vi har inte lärt honom att klappa händerna så han är snabb på att lära sig saker, antagligen har han lärt sig det för att vi klappar händerna när han har gjort något duktigt.

Han snappar upp precis allt nu, det märkte jag i morse när vi satt och kollade på The Voice på tv, han satt på golvet och jag i soffan, personerna på tv:n började sjunga en rap attack och hade händerna uppe i luften när de sjöng, Liam tar upp sina händer i luften och svajar med kroppen lite till låten.
Snacka om att lära sig saker fort. 

Är det nu man får börja tänka på vad man säger och gör ?! hihi

Ja en annan sak han också börjat med är att säga 'Kkkk' till kissarna här hemma, han bara älskar katterna och när han ser dom säger han 'kkkkkk' antar att han försöker säga Kisse. 

Han kryper fortfarande inte, men han försöker hela tiden och blir mer och mer frustrerad och då lyckas han komma en liten bit bakåt. Han står och går med hjälp av våra händer istället och det gillas bättre, han skiner upp som en stoooor sol varenda gång han får trippa runt i huset lite, han är så duktig när han ska gå över trösklar och så för han tittar ner och tar ett större steg när han ser att de närmar sig. hihi

ja oj oj vad tiden går fort. 

Tror ni han kommer krypa till julafton ?  

Kommentarer
Postat av: alexandra

Kanske om han inte hoppar över det och går i stället=)

2009-12-11 @ 10:00:48
URL: http://mealexandra.blogg.se/
Postat av: alexandra

Kim har samma nr Alex men han har den oftast på ljudlös och sen glömmer han ringa upp. Ska säga till han att han ringer dig. Hans minne är värre än en 90 årings=)

2009-12-11 @ 10:04:56
URL: http://mealexandra.blogg.se/
Postat av: Sofie - mamma till Casper

vad det händer mycke hos er nu minsann.. :)

Han kryper säkert ska du se eller så struntar han i det och rätt vad det är så går han kanske...

han är verkligen framåt och lär sig massa er lilla sötnos :)

2009-12-11 @ 10:46:34
URL: http://lillgarden.blogg.se/
Postat av: Emma

Ojoj här händer det grejer. Stor pojke :)Sv: Nej katten överlevde inte den värmen, det hade nog inte en annan gjort i heller. Och tanken på hur den måste ha lidit gör fortfarande ont i en... Mamma fick verkligen bita ihop om detta, inte fören nu som jag fått veta vad som skett, hon visst hur jag skulle ta det då...

2009-12-11 @ 14:42:22
URL: http://ihuvudetpafrokennilsson.blogg.se/
Postat av: alexandra

alla barn kryper inte. Ja jag blev lite förvånad att han hade skrivit till mig här.

2009-12-11 @ 15:21:24
URL: http://mealexandra.blogg.se/
Postat av: Emma

Ja där har vi med haft en katt, en katt som ville flytta visst. Åkt hela vägen från Helsingborg till Ängelholm hehe :) Men tvii vad illa de kunde gått.. Dessa katter, förstår de inte hur farligt de lever?!Vad bjuder denna fredag på då?

2009-12-11 @ 16:21:06
URL: http://ihuvudetpafrokennilsson.blogg.se/
Postat av: Emma

Sambon kollar bil och en annan sitter bara hemma. Skulle varit ut men blev sjuk, typiskt! 1:a gången på säkert ett halvår som jag skulle ut och tro fan jag blir sjuk :(

2009-12-11 @ 19:14:26
URL: http://ihuvudetpafrokennilsson.blogg.se/
Postat av: Jenny - mamma till underbara Vilda

Kanske han kan :) Vilda är också sååå glad när hon får kila runt! Det går undan nu.Jag tror bussen funkar men inte bilen eftersom bussen har större rörelser och inte så små och snabba som bilen.Vi skulle kunna ses i Malmö någon dag om du hade velat det :)

2009-12-11 @ 23:23:47
URL: http://denvildavilda.blogg.se/
Postat av: Anna

Haha, det låter precis som Ninni med krypandet...lite segt att komma igång, vill så gärna men får inte till det riktigt, är hellre upp och går. Det kommer snart ska du se, Ninni fick in backen ett tag, sen kom allt =)

Då kan vi ju satsa på att Liam kryper till jul och Ninni går =)

2009-12-12 @ 09:41:50
URL: http://annamin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0