Shelby's natt

Allt har gått över förväntan inatt.
Igår när vi kom hem så verkade hon inte alls blyg och undergiven längre, hon strossa runt i hela huset och sen vräkte hon i sig lite mat, Alex gick ut med henne strax efteråt och då kissade hon sen gick hon in för att sova lite i soffan med mig tittandes på tv.
När klockan var 22 så tog vi en tur utomhus, mot Shelbys vilja kanske jag också ska tilläga. Men hon både kissade och bajsade ute, så duktig flicka !

Hon ville inte riktigt gå in i sovrummet sen för lavalampan verkade lite läskig men när jag vissat att det var OK så kom hon till sin bädd, sen kom ju en kissekatt och det var hon inte beredd på, Shelby har aldrig sett en katt innan så den var ju också lite läskig, spegeln ska vi inte snacka om...den var ju skit läskig särskillt när den där stora hunden var i den.

Hon somnade till slut och sov på sin plats hela natten ända tills klockan blev 4, då gick alex upp för att köra till jobbet, jag gick med upp för att byta på Liam och ge honom lite mat. Vi var tydligen inte riktigt snabba med att få ut Shelby så hon kissade inne, men herregud det gör inget för så duktig som hon visat sig vara så hoppas jag det håller i sig =)


Va...får man inte tugga på datorsladden... ?



...Denna då ? bäst och fråga ju....



Sådana här minner har Liam börjat göra när han ser blixten på kameran, inte lätt och få en bra bild på honom numera kan jag säga !



Kommentarer
Postat av: Mickan

Söt hund! Hon kan inte vara gammal? Kram

2009-12-15 @ 09:38:58
URL: http://enprinsessasbekannelser.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Nej dem är 9 och 14 år så det var ju inga problem men deras hund där emot får man gå ut med varannan timme annars kissar hon inne. Men hon har inte gjort det på länge nu så jag e lycklig för jag har problem med att nå golvet nu=) usch vad stor och klumpig men känner sig.

2009-12-15 @ 13:36:04
URL: http://mealexandra.blogg.se/
Postat av: Mickan

Då blir det fullt hus hemma hos er nu;)

2009-12-15 @ 15:47:03
URL: http://enprinsessasbekannelser.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Söta dem är=) då har du fullt upp nu om dagarna?

2009-12-15 @ 18:00:29
URL: http://mealexandra.blogg.se/
Postat av: Madelene

Hej igen!



SÅ roligt att läsa din blogg, hoppas ni skriver mycket om Shelby, det är så fantastiskt kul att läsa. Har du gått tillbaka till början av vår blogg? Om ni läser den från början kommer ni att känna igen er... http://blogg.gd.se/doris/page/27/ här är första sidan!



Doris har också haft en skräckupplevelse med en spegel, den ramlade ner över henne och sedan dess är hon väldigt skeptiskt mot den, och ibland står hon och morrar mot sig själv i den. Då kan man inte låta bli att skratta.



Vet inte vad SKK kostar, men det borde nog stå på skk.se. Justja, klorna var ju jättevassa i början. Börja att hålla efter direkt, då kryper pulpan tillbaka och man kan hålla klorna jättekorta och fina. Plus att hon vänjer sig. En grandis med långa klor kan lätt bryta tårna om de fastnar eller så.



Kram från Madelene och Doris



2009-12-15 @ 20:24:06
URL: http://blogg.gd.se/doris/
Postat av: Emelie, mamma till Lukas

hahaha lukas gör likadant! får knäppa ett par gånger så öpnnar han ögonen men inge kul då man verkligen vill ha just FÖRSTA bilden =P

2009-12-15 @ 23:18:40
URL: http://mellemus.blogg.se/
Postat av: Jenny - mamma till underbara Vilda

Hahaha jag gillar bilden av Liam! Och så söt vovve! Vi hade två sådana när jag var pytteliten, minns dem inte. Men de blir rätt stora! Vi har inga hundar kvar här nu. För jobbigt med lägenhet. Min man kan inte komma hem från jobb om natten och ta ut dem, och jag vill inte springa ut när Vilda sover. Så de är hos min mamma istället. Saknar dem emellanåt.



Jag vet inte vart vi skulle ses i Malmö. För Vilda är inget fan av att sitta i vagnen någon längre stund.



Kramar!

2009-12-16 @ 19:04:01
URL: http://denvildavilda.blogg.se/
Postat av: Tanja

hej!

Men gud så sööööt hon är Shelby!! :) Har själv en grandis på snart 11 veckor.. :) Hur gammal är eran? Ha det bra! Mvh Tanja och Hera :)

2009-12-16 @ 23:35:47
URL: http://hera-bellino.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0