Klängperiod

Det började med så fint väder idag men blåsten tog över lite senare och tur var kanske det för annars hade väl jag suttit och stekt mig ytterligare idag, jag är ett riktigt sol monster.

Liam har kommit in i en "gnällperiod" men som kallas klängperiod i en bok som jag köpt för att "lära" mig lite mer om hur han utvecklas nu i denna åldern.
Detta menas med att han har gråtatacker lite utspritt på dagarna, inte vill vara själv, inte sova själv.
Hade Liam fått bestämma så hade han nog varit vaken hela dagarna nu fast att john blund kommer och tar över och det tycker han är riktigt jobbigt.
Liams attacker är ganska milda men är jobbiga nog, eftersom han är så "lätt sköt" annars så tycker man att detta är lite jobbigt.
När bebisar har såna här klängperioder så är det för att de lär sig något nytt och det är väldigt jobbigt för dom, där av deras beteende. Dom inträffar runt 5, 8-9, 11-12 veckors ålder och när dom blir lite äldre. Så det är bara till att stå ut för det blir ju bättre när dom har gjort ett språng att lära sig nått nytt.

Han "snackar" väldigt mycket nu och tycker det är skit kul när man härmar honom.

Nu var det slut skrivit för idag, nu kallar min klängis =)


Kommentarer
Postat av: Eva-Maria

Den boken om utvecklingssprång har jag också, helt suverän! Den tröstar verkligen och får en att förstå under dessa perioder =)

2009-06-02 @ 19:21:00
URL: http://www.sandilli.se
Postat av: Emelie med sonen Lukas

Jaa mamam berätta om att man kan råka få en sån dag men tur nog så kommer vi bara vara i kyrkan 20-25minuter =D Så vi pricka alltså in en dag utan massa konstigheter i kyrkan =DVi ska ha dop nästa lördag =)

2009-06-02 @ 19:43:45
URL: http://mellemus.blogg.se/
Postat av: Emelie med sonen Lukas

Jaa verkligen jätteskönt vi hade bara lördagar att välja emellan =P Vi har hyrt en lokal här i vårt bostadsområde och planerat harj aginte gjort för fem öre haha!Kommer runt 60-70pers vilket absolut inte får plats samtidigt innomhus så hoppas på strålande sol! MEn ska göra smörgåstårtor å vanliga tårtor. Sen är Lukas farmor från palestina så hon vill prata om hela dopet sen på lördag för hon ivll också hjälpa till =P så lär väl bli en del arabisk bratslava eller hur de stavas också =) ni då?Kram

2009-06-02 @ 22:32:02
URL: http://mellemus.blogg.se/
Postat av: Eva-Maria

Jo tack, det är bara bra. Njuter av att ta det lugnt, försöker få tid till iaf ett Pilates-pass om dagen så man kommer i form igen. Ska börja planera dop nu också =)William hade problem med magknip ett tag och vägrade ligga på mage, efter det har vi varit dåliga på att träna =/

2009-06-03 @ 08:27:06
URL: http://www.sandilli.se
Postat av: Jenny - mamma till Vilda

Vilda är precis likadan! Började för några dagar sedan och det är nästan bara mamma som duger. Spelar ingen roll hur trött hon är. Hon försöker med att hon är hungrig för att man ska gå och fixa mer mat så att hon kan vara vaken lite längre. Vad är det för bok du har köpt? Jag köpte alla böckerna i Små Barns Utveckling-serien, de är skitbra och man får ett 5cm tjockt, jättefint album att fylla i om sitt barn. Kolla www.smabarnsutveckling.se om det kanske är något du är intresserad av? Alla böckerna är på kanske 50 sidor per bok och jättelättlästa och intressanta. =) Kram!

2009-06-03 @ 09:32:13
URL: http://denvildavilda.blogg.se/
Postat av: Sofie

Låter precis som Casper just nu..

hade han kunnat hade han varit vaken 24 timmar! Han verkligen kämpar mot sömnen så när han väl somnar så sover han verkligen! :)

2009-06-03 @ 10:00:00
URL: http://lillgarden.blogg.se/
Postat av: sara

klängperiod låter jobbigt...!

haha ne skämtade lite i de inlägget... de e säkert som han undersöker... men tyckte de såg så kul ut!

Natten har vait skit en gång i timmen typ har ja vatt uppe. bajsblöja, mat, gnäll..... :(

ah okej. allt bra med henne också?

Jenny har väl med barn har jag för mej. men rubi har inga?

nej inte läst den men ska göra de.. usch så jobbigt. stackare. ska föröska skriva min idag om jag orkar!

Ha en bra dag i de fina vädret!

2009-06-03 @ 11:50:05
URL: http://gabrielstenbeck.blogg.se/
Postat av: Eva-Maria

Ja, det är lite i dallrigaste laget ;) Hade Casall steg 1 Pilates-dvd sen tidigare så ska försöka köra ett pass varje morgon innan min frukost efter att William har ätit. Känner resultat fort! Pilates rekomenderade dom på BB så det kan väl enbart vara bra, smidigt är det också.

2009-06-03 @ 12:49:55
URL: http://www.sandilli.se
Postat av: Amanda

Jag kommer ihåg den där perioden. Den varade ganska länge för Ludwig och han hade sån separationsångest så han vaknade en gång i timmen hela nätterna för att se att han inte var själv. Himla jobbigt! Skönt det är över. :o)Hoppas ni haft en fin dag idag , du och din klängis. ^^

Kram

2009-06-03 @ 16:09:13
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Eva-Maria

Pilates stärker området kring mage och rygg och lår - perfekt efter en graviditet! Jag blir varm men inte svettig utav passet men känner verkligen att det tar på musklerna ändå. Skönt ändå att inte bli alldeles svettig när man inte vet när man får tid över att duscha ;)Jag har den här dvd'n, köpte tillsammans med en matta på Stadium http://www.stadium.se/sport/traning/ovrigt-traning/044521/casall-pilates-dvd

2009-06-03 @ 20:57:49
URL: http://www.sandilli.se
Postat av: Jenny - mamma till Vilda

Jag fick 500kr rabatt eller nåt sånt eftersom jag beställde alla böckerna samtidigt, och dessutom fick man extra blad att fylla i då, till albumet menar jag. Allting kostade 895kr om man köpte allting på en gång. Jag och min man tycker båda två att det helt klart var värt pengarna! =) Fick länken, fungerade utmärkt, ska kolla in den snart! Tack =)

2009-06-03 @ 21:49:49
URL: http://denvildavilda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0