GNÄLL

Nu måste jag få gnälla lite till.....är så trött på detta nu vill bara att lillkillen ska komma nu så man slipper vara stor och klumpig. Jag kan inte ens få på mig strumporna utan att flåsa ihjäl mig, gå till bilen i garaget är också fruktansvärt ansträngande.
Jag trodde inte man kunde gå och längta tills man får ont, konstig man är egentligen.
Jag börjar bli så sjukt nervös inför förlossningen nu så det finns inte, det är precis som om det gått upp ett ljus för mig nu att jag ska få ett barn och att det ska ut också, riktigt skrämande tycker jag.
Det här mystiska utslaget jag har fått på magen blir ju inte bättre, det har brett ut sig en aning och kliar och sen svider det när jag råkar komma åt och klia lite, undrar vad det är för något jag fått....får fråga min barnmorska på fredag då jag ska dit igen och få akupunkturen som jag dragit mig från....*gulp*
Jag är inte alls känslig för nålar och sånt annars men fy vad ont dessa små små nålarna känns, hela min kropp skriker och ögonen kan inte hindras från att tåras när hon sätter dom i svanken på mig.
Som sagt nålar är inget problem alls, sätt en stor fet nål i armen på mig och ta blod men ta inte stick i fingret på mig för den gör skiiiiiiit ont.
Jag hade hoppats på att värkar skulle komma igång inatt eftersom det var fullmåne, det sägs ju att månen driver vattnet eller nått sånt och när jag satt och läste på en sida där jag är medlem (familjeliv) så var det ett inlägg som frågade "fullmåne=förlossning" och många sa att det brukade var knökfullt inne på BB när det var full måne....men det funkade inte på mig så då är det bara skitsnack =)
Går in i v. 39 idag och hoppas inte att jag behöver gå på övertid, jag har försökt hota den lille i magen om att hyreskontraktet snart går ut och att han kanske kommer att bli vräkt om han inte tar sig i kragen och kommer ut snart. Men det verkar inte heller hjälpa....*SUCK*
nu känns det som jag har gnällt av mig lite här iallfalla, får fortsätta gnälla lite för katterna här hemma istället, tror till och med dom är trötta på det för så fort de ser mig så vill de ut...inget medlidande här inte !
Ha det bra....

Kommentarer
Postat av: Cline

Jag e i v. 19 +4 så det e väl rätt normalt o känna sparkar då! Har kännt lite bubbel o så innan man nu e det sparkar inga hårda dock! Stackare o gå över! Det e skit drygt!Jag vet! Jag var med super nervös för min förlossning men sen när det väl hände o vattnet gick blev jag super lugn! Du blir nog likadan! Förhoppningsvis! Lycka till =) Kram

2009-03-11 @ 19:02:06
URL: http://metrobloggen.se/cline

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0