Morrn morrn

Jissa vem som ligger och sover fortfarande ?
Han har ju i och för sig vaknat inatt, en gång vid 4 och en gång vid 6, men nu sover han som en stock och jag sitter i lugnet helt själv. kl är ju 9.50....
Inatt när jag vaknade till för att kolla att han andades fick jag panik för jag såg inte honom.....jag lyfte på täcket som låg nere vid fotänden, japp där under låg han. Lilla Liam, varm var han också, han har ju pyjamas på sig + att det är ett ganska tjockt täcke.
Han snurrar runder riktigt mycket i sängen nu, tur han inte kan komma någon annanstans.


Ni som ger dumma kommentarer om videon där Liam äter godis, ni kan sluta göra det.
Sköt ni ert så sköter vi vårt, det är ju verkligen inte så att Liam får lite godis varje dag nu och blir helt tills sig om han inte får det, som sagt han är 2 månader och jag tror inte han kommer ha något minne utav detta när han blir äldre och ha ett sockerbehov eller hål i tänderna.
Så lägg av med att fälla dumma kommentarer om hur vi gör med Liam, hade förstått om vi misshandlat honom på nått sätt men HERREGUD det är lite godis han fick slicka på.




Kommentarer
Postat av: Amanda

Du klistrade ju in koden där du skulle. Man behöver bara ha den tills dom kollat att bloggen verkligen är din och godkänt. Sen kan man ta bort den igen om man vill.



Eller försöker du göra en sådan som jag har?? En sådan bloglovin ikcon??

2009-05-27 @ 10:02:18
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Madde

Tjenixen och grattis till veckans blogg :)



Såg det nu haha.. Ja det hade ju faktiskt lika väk kunnat vara en insektsfångare, så din gissning va ju jätte bra :).. har han vaknat ännu då den lille lillprinsen?



2009-05-27 @ 11:24:48
URL: http://missmadeleine.blogg.se/
Postat av: Madde

Så lite så..:).. ja ibland kan det vara riktigt skönt att bara få vara själv å ha lite egentid. Nää gör inte alltför mycket ,sitter här till och från. Plockar lite och busar med lilan :).. Gör ni annars på dagarna då?

2009-05-27 @ 13:00:32
URL: http://missmadeleine.blogg.se/
Postat av: Madde

Okej, ja det blir ju lätt så att man hamnar här och slöfördriver sin tid hehe..



Ja jag jobbar ju i vanliga fall på dagarna, sen går jag sjukgymnastik två dagar i veckan där jag både tränar och får behandling. Brukar ha det en timme innan jobbet börjar. Sen blir det väl att vi hittar på lite saker tillsammans som familj på eftermiddagarna åker lite hit och dit :)



2009-05-27 @ 13:28:33
URL: http://missmadeleine.blogg.se/
Postat av: Madde

Va med om en trafikolucka för 9 år sedan så jag har en whiplash skada som har satt sina spår. Och det blir ju inte heller bättre med tiden kan jag säga. Är mest axlar,och nacke som e problemet men utav det så kommer det ju en massa andra besvär såsom domningar,koncentrationssvårigheter,smärta i armar, huvudvärk dagligen osv osv ja jag kan göra listan lång hehe.. Men men bara att kämpa på hihi.. Annars jobbar jag som besöksbokare 50% och har typ sjukpenning de andra 50.. Ja nää att vara gravid och att skaffa sig ett litet barn som man bär runt på gör ju det inte lättare hihi.. Men man får se det ifrån den ljusa sidan.. Jaha okej skadade du ryggen då när du arbetade eller vad hände?

2009-05-27 @ 13:55:38
URL: http://missmadeleine.blogg.se/
Postat av: Madde

Ja själva olyckan va ganska så illa, men vi klarade oss som tur var hyffsat bra, var bara det som satte sina spår så vi var ju inte inlagda osv ..Min lillasyster låg kvar i någon dag..Så man skall ju vara glad att de gick såpass ändå :).. Jaha okej ja men då förstår jag att du har ett tungt arbete, kanske e bättre att de sjukskriver dig då så du inte blir sämre.. Jobbar som besöksbokare åt ett finansbolag.

2009-05-27 @ 14:20:18
URL: http://missmadeleine.blogg.se/
Postat av: Heyli

tack så mycket, och desamma! haha allvarligt, grodor?! :D vart bor du då tro?

2009-05-27 @ 17:28:13
URL: http://heyli.blogg.se/
Postat av: Sara - Alicias mamma

Tack så mycket :)

Liam var riktigt söt han med :)

2009-05-27 @ 19:50:55
URL: http://saralovdahl.blogg.se/
Postat av: Emelie med sonen Lukas

Haha va klockrent att han rullar runt! Ända problemet jag hde me lukas när han var lite mindre var att han kunde rulla under mig ibland men det var ju inte helt å han gnydde ju till så fort det hände så =P



haha jaa jag tog vanlig socker fri gröt typ =P Men han gillar det i af så (A) Rökningen slutade jag med när jag var gravid hade väl "turen" att må så pass illa att jag var sängliggandes i 6 veckor =P fast jag är ju fortfarande röksugen så nu när plutten är ute är det himla svårt att låta bli! haha Men än har jag inte rökt =P

2009-05-27 @ 20:14:22
URL: http://mellemus.blogg.se/
Postat av: Emelie med sonen Lukas

Hehe jaa =D



Kan tänka mig att de är supersvårt att sluta med rökningen! Men lukas pappa tvingade mig att sluta kort sagt =P



Ja de är jätte kul med maten, när ska ni börja? =))

2009-05-27 @ 22:23:13
URL: http://mellemus.blogg.se/
Postat av: Heyli

haha va roligt :p jag bor 50 mil ovanför stockholm jag, så har en bit att åka om man ska kika på grodskyltar ;)

2009-05-27 @ 22:30:59
URL: http://heyli.blogg.se/
Postat av: Heyli

haha ja om du ser den så gör de, vore kul att se :p

2009-05-27 @ 22:51:18
URL: http://heyli.blogg.se/
Postat av: Emelie med sonen Lukas

Haha jaa fattar varu menar =D men BVC sa till mig att annledningen till att man väntar med mat är för att bröstmjölken innehåller så mycket bra vitaminer å antioxidanter osv =P sen är det inte så många bebisar som kan svälja typ heller =P



När jag var liten så skulle man ju däremot ge från 3 månader så det är väl olika från barn till barn också =) Jag räknade ju nästan ner till hans fyramånaders dag för att jag var så taggad på att börja haha =P Fast nu fuska jag lite å börja två veckor innan ändå =) han äter å sväljer jättebra så (A)



Ja det är jätte läskigt trodde bebisar fick tänder när dem var runt 1 men lilleman verkar börja redan nu! Han uppfyller 10 utav 11 saker när man läser om tandsyndrom typ =P så får hoppas det spricker snart för dem senare dagarna å kvällarna har varit lite olidiga =P vi började på babysim när han var en dag ifrån tre månader =) Jättemysigt!

2009-05-28 @ 00:16:35
URL: http://mellemus.blogg.se/
Postat av: Maria [ Fotoblogg ]

Söt blogg

2009-05-28 @ 00:22:04
URL: http://mariaholgersson.blogg.se/
Postat av: Amanda

Jösses vad larvigt att folk alltid ska lägga sig i! Och får man inte alltid negativa kommentarer anonymt?? Märkligt. :o)



Hoppas ni fått sovit gott inatt!

2009-05-28 @ 07:03:08
URL: http://creyla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0