Aj aj aj

Nu börjar hemsk heterna komma, när Liam gör sig illa...

 

Igår klämde Liam sin lilla hand i kökslådan, ja det var ju delvis mitt fel eftersom jag tog en grej ur lådan och såg inte att Liam hade sin hand emellan sen när lådan stängdes, (lådan går igen av sig själv) Liten blev mycket ledsen och jag såg märkena på handen så ont måste det ha gjort, men han blev snabbt glad igen när jag lyft upp honom ur gåstolen och visade han katterna.

 

Imorse stod jag och sminkade mig i badrummet...Liam låg på golvet och hade rullat över på mage, han låg och dreglade ner golvet och smetade ut dreglet med näsan...sen hörde jag bara en duns och jag hörde hur ont det gjorde...Liam hade dunkat ner huvudet rakt ner i klinkersgolvet och slagit sin lilla näsa...

Plutten började gråta förtvivlat men han blev snabbt glad här igen när han kom upp i min famn och fick se sig själv och mamma i spegeln !

Som tur var så blev där inga märken i ansiktet på honom och han verkar inte ha ont i näsan nu. Men fy så otäckt det är när de små gör sig illa.
Man får tydligen inte ömka honom för mycket för då gör det mer ont...

 


Kommentarer
Postat av: Eva-Maria

De två rackarns tänderna kom upp samtidigt! Är vassa som nålar, tur att jag håller på att sluta amma. Nu har han hittills varit snäll, iofs har jag nypt till honom när han börjat småbita så förhoppningsvis inser han att ont ger ont :P



William börjar bli lite övermodig och kraschar lite hit och dit just nu känns det som, här är det bara att sätta honom upp igen. Skakar underläppen så brukar det räcka att skratta lite och säga något i stil med "men så tokigt det blev!" så är det glömt sedan. Smällar är ingenting jämfört med vad han tycker om att bli lämnad av mamma/pappa - då kommer krokodiltårarna!

2009-10-22 @ 20:58:09
URL: http://blogg.sandilli.se
Postat av: Jenny - mamma till underbara Vilda

Stackars liten! :(

2009-10-22 @ 22:25:02
URL: http://denvildavilda.blogg.se/
Postat av: alexandra

Stackars liten tur det gick över snabbt=) tyvärr så slår ju de små sig det gör ont i en själv när de slagit sig. kram

2009-10-22 @ 23:27:38
URL: http://mealexandra.blogg.se/
Postat av: Emelie

Lille snutten då!!!

Det ser ju så jädra hemskt ut när dom slår sig, hade det varit en själv som hade tagit dom vurporna och slagen dom gör så hade man ju dött haha!!

Tur att dom är som gummi dom små liven!



Kram



2009-10-23 @ 20:33:08
URL: http://fambabunovic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0