Lite kallt

Brrrrrrrr vad det är kallt ute, stormar och ösregnar, stora kvistar från träden ligger på vägen. Tur vi har tagin in alla utemöbler för annars hade väl de legat ute på vägen de med.
Det är verkligen inget roligt väder ute.
Vi har till och med börjat elda i spisen här hemma varje dag nu, det är det enda mysiga med denna höst/vinter, att man kan elda.
Jag hatar verkligen vintern, men mysfaktorn kan bli hög inomhus. Massa tända ljus, en varm eld som värmer en och en varm och go dryck i handen.

Liam har nu lärt sig någorlunda hur gåstolen fungerar, han är överlycklig för att han kommer någonstans, men han går inte i den utan han hoppar jämfota...hihi så gulligt.
Han blir dock väldigt frustrerad när han inte når grejorna han vill åt för det här dumma dumma bordet som sitter fast i stolen, Liam gör sig så lång han bara kan och sträcker armarna så långt han bara kan, men han når ändå inte.

Idag har vi inte gjort ett dugg faktiskt...det gammla vanliga då som att plocka undan disk, tvätt osv. men det räknas inte för det är ju med på "måste" listan.
Jo förresten vi var hemma hos ett par kompisar och inspekterade lite som nyligen köpt ett stoooort hus en liten bit ifrån oss bara, de har kommit bra iordning redan och fin fint hus var det, där kommer de att trivas...om inte annat hundarna.Kommentarer
Postat av: Lola

Haha Leona blir också så irriterad på leksakerna som sitter fast i gåstolen. Det är så gulligt att se! Hon går fortfarande bara baklänges. Har Liam lärt sig att gå rätt med gåstolen?

2009-10-05 @ 02:40:22
URL: http://babyleona.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag gillar hösten, jätte mysig! Men som du säger det blir kallt och grått :(

2009-10-05 @ 11:42:57
URL: http://ihuvudetpafrokennilsson.blogg.se/
Postat av: Sofie - mamma till Casper

Sv: tack så mycket för din kommentar!Vilka kläder är det du menar?

Röglekläderna eller"dregelhaklapparna"Ja han äter så många bitar och lite fruktpure efter det.

Liksom ingen botten i han!

Han äter en massa gröt på morgonen oxå.

Vet inte om man ska försöka minska ner målen lite och ha fler mål istället...

2009-10-05 @ 21:31:00
URL: http://lillgarden.blogg.se/
Postat av: Theres - Mamma till Vincent

Hej :)! Ja det är lite lustigt för lite mer än en vecka sedan satt han inte alls särskilt länge. kanske 20 sekunder innan han vingla till och föll åt sidan. Men hux flux så kan han sitta helt stadigt i 10 minuter. De små gör verkligen framsteg från ena dagen till den andra. Så vad kan våra små imorgon? haha.Tycker absolut att han ska få fyra mål om dagen, vilka puckon. Vincent må väga mycket men mat ska han ha!Ja och den 21a var Vincent BF datum :D. Gud vad jag väntade på det datumet, men fick vänta ännu en vecka!Din son är verkligen söt han också. ta hand om er :) kram

2009-10-05 @ 23:46:21
URL: http://therestankar.blogg.se/
Postat av: Theres - Mamma till Vincent

Glömde skriva att det är två tänder på g i underkäken. Dom spricker nog igenom vilken dag som helst. Han har väldigt svårt atts ova utan en alvedon innan läggning. Liam då, är det på g?

2009-10-05 @ 23:49:07
URL: http://therestankar.blogg.se/
Postat av: Sofie - mamma till Casper

Sv: Allt det jag beställde från lilla Mirakel gick på 272 :- då fick jag även en liten rabatt då jag gått med i deras facebook grupp.

Dom dreggellapparna kostar 29,95:-Casper han äter frukost vid åtta halv nio, en massa gröt.

Sen lunch vid 12, 13 varierar lite det där för han brukar vilja vila lite innan maten.

Sen ibland lyckas jag få i han mellanmål vid tre fyra och sen välling vid sju.

2009-10-06 @ 10:01:24
URL: http://lillgarden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0