BVC

Då har vi varit på BVC, jag hade glömt bort att det var doktor besök idag så lite nervös blev jag först när jag såg doktorn inne i rummet och undrade för mig själv vad det nu var som vart fel, men sen föll poletten ner.

De kollade Liam's reflexer att ta och hålla i grejor samt att följa med blicken när grejen föll ner i marken. Det klarade Liam galant, först var det inte intressant när klossen föll i marken för han hade ju fått en annan kloss som han hade full koncentration på att få in i munnen, smaka lite.
Men sen när den andra klossen rullade bort en bit på golvet kollade han lite snett på den men återgick fort till att masakera den andra klossen.

Ja vad vägde han idag då...jag gissade ju på 9300 och 71 lång, han var 70½ lång och vägde 9600 gram...stooooora killen.

Nu ska jag laga mat, korvstroganoff med ris blir det idag !

Kommentarer
Postat av: Jenny - mamma till underbara Vilda

Vad gott! Vi hoppade över middagen idag för vi var så mätta av... äpplekaka som vi hade till fikat. Jag skäms.



Vilken undersökning han fick. Hos oss frågade bara läkaren om Vilda gjorde alla dessa saker, varpå vi fick svara. Hade lika bra kunnat ljuga, till vilken nytta? Men ändå.



Stora grabben är han ja, haha. Så söt!

2009-09-30 @ 21:43:08
URL: http://denvildavilda.blogg.se/
Postat av: Malin - Hockeyfruga

hahha ah,kan va bra kanske;D oj, bröllopsklänning är ju svårt alltså..jag har vart på 2, på den ena hade ja en helt galen, jättemönstrad typ knälång från Cubus o andra gånegn en enkel lila klänning.. :O ihihi! åh din gissning va bra där ju hihi!

2009-10-01 @ 09:38:13
URL: http://mysunshinestory.blogg.se/
Postat av: Madde

Hej hej!



Va nära du gissade, inte illa pinkat hehe :).. Ja dom växer de små liven.. Min klocka brukar ringa 7:30 så ja snozade till 8:30.. Jasmine hon sover ganska länge faktiskt.. alltifrån 8-10 beroende på om hon vaknar innan mig eller om jag måste väcka henne men just denna dagen som hon ...Tycker du det med håret? Kul att Höra :).. Ja jag har kvar slingor men funderar på att lägga i rödviolett nu till vintern :). Händer idag då?



kramiz

2009-10-01 @ 09:57:20
URL: http://missmadeleine.blogg.se/
Postat av: Myran

De växer fort =)

2009-10-01 @ 12:27:36
URL: http://zebramyran.blogg.se/
Postat av: Zandra

Va kul att du kikade in! Din lilla Liam är ju super söt ! Thea är 9½ mån , hon föddes i december men var beräknad till januari =) Vart i avlånga landet håller ni hus ? :-) Ha det !

2009-10-01 @ 13:32:18
URL: http://zandrax.blogg.se/
Postat av: Malin - Hockeyfruga

hihi ja, tog katten direkt när han vakna, hann han inte regera hihi ;D haha asså, blåser de? här är sol o fint;P hihi! hittade du någon passande? va hur är det möjligt haha ja de måste han gjort..smygvägt hemma ;D Kramis

2009-10-01 @ 17:57:49
URL: http://mysunshinestory.blogg.se/
Postat av: Theres - Mamma till Vincent

Såg din kommentar inne hos Jenny och Vilda. Blev då lite nyfiken på din sons vikt eftersom de sagt att han bara behövde 4 mål mat om dagen. Det var väl inte så mycket? Jag var på BVC idag och Vincent vägen hela 10,3 inget sades om mindre mat. Låt dem äta och vara glada lite bebishull skadar väl inte? Hellre en rund och go bebis än en hungrig och skrikig! Så länge det inte blir riktigt riktigt feta :) kram på er!

2009-10-02 @ 00:09:00
URL: http://therestankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0