Nya fodret

Liam har fått sin 7:e tand nere till vänster brevid de andra 2 små gaddarna.
Han har haft 3 dagars febern, sist jag trodde han hade det var ju fel för nu fick han verkligen röda utslag på kroppen så jag visste direkt att det var det han haft.
Skönt det är över iallafall, nu är det bara vattenkopporna man ska vänta på...stackarn !

Jag har köpt en ny mobil, mitt abonnemang gick ut så då förlängde jag det och tog en Sony Ericsson Vivaz, den med HD kamera, jag filmar ju Liam ganska mycket nu så istället för att köpa både en mobil och en filmkamera så blev det en med allt i, smart.
Nu ska jag bara lära mig hur jag överför filmerna och fotona från mobilen till datorn så ni också kan ha glädje av dom.

Igår köpte jag nytt foder till Shelby, en liten säck Purina Pro Plan Puppy Large Athletic Lamm & Ris
för att se om det är nött, gris, kyckling mm. som hon kan vara allergisk mot.

Butiksbiträdet gav mig ett ganska så lågiskt råd med ang. Shelbys kräkningar på morgnarna, vi skulle börja med att ge henne en näve med mat precis innan vi går och lägger oss så att hon inte är helt tom i magen under natten, det går ju ganska många timmar mellan kvällsmaten och morgonmaten så de trodde det kunde bero på att hon kräks upp maten på morgonen för att hon varit tom så länge.

Igår vid 22 tiden fick hon en näve mat, imorse fick hon redan 7.40 sin mat som vi annars fått rådet av veterinären att vänta till 10 tiden att ge henne frukost, men som hon ändå kräkts upp.
Imorse har hon fått behålla all sin mat vilket är helt underbart, men nu vet jag ju inte om detta beror på att hon fick en näve mat precis innan läggdags, att det var nytt foder eller om det var att hon fick mat så pass tidigt imorse.

vi kör på några veckor för att se hur det går.


Kommentarer
Postat av: elin

stackarn! inge kul. hoppas hon blir bra. hur har ni de nästa vecka? kanske tid att grilla någon kväll? hade varit skojj, har ju inte setts på megalänge. kram

2010-04-27 @ 14:06:43
URL: http://elinandrup.blogg.se/
Postat av: E

Hej.

Jag hade samma problem med min ena hund när hon var mindre, och ibland återkommer det.

Det som kommer upp är galla & det beror på att magen är tom. :)

Så det kommer nog lösa sig med att hon får en näve på kvällen.

Som unghund gör dom dessutom av med maten snabbare & blir tomma i magen fortare.Hoppas det blir bättre med henne och att det bara är pga tom mage :)2010-04-27 @ 18:19:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0