Feber

Det började i fredags, inte så farligt men jag visste att något var på gång, Liam var inte sig själv.
Klängig, gnällig, myskille osv.
Ja det var FEBER på gång.
Feber hos Liam är rena mardrömmen i detta huset.
Fredags natten mot lördagen sov han jätte oroligt, det hjälpte inte att jag sov inne hos honom på golvet ens (aj aj min kropp)
Han hade lite lite feber på fredags kvällen.
Men på Lördagen bröt det ut...39.4....
Ingenting var bra alls enligt Liam, allt var pest och han mådde verkligen pyton. Ingen mat gick ner, ingen dricka ville han ha, paket glassen klöktes han av.
Till slut drack han lite coca cola, det var det enda han ville ha, sen fick vi i honom 2 st isglassar men det var också allt.
Varenda gång han hostade började han gråta...han hade ont i halsen.
Jag vet inte om det var tänder på gång eller om det var halsen som gjorde att han fick så hög feber och dreglade som en hund vid middagsbordet.
Liam satt i soffan heeeeela dagen med oss igår, flyttade någon av oss så fick han panik, han sov från och till hela tiden. Ganska mysigt ändå men fast att man sitter i en skön soffa får man ont i baken efter ett tag.
febern gick inte ner trotts alvedonen, han fick även host medicin, men inte blev han bättre inte.
Vi funderade på att ringa sjukvårdsupplysningen men kom fram till att vi kommer inte få bättre råd än det vi redan gjort för honom så vi gick och la oss i vårt sovrum allihop i hopp om att det skulle vara borta idag.
Det är verkligen skit jobbigt när Liam blir riktigt sjuk, ja detta är riktigt sjukt för oss eftersom Liam aldrig varit sjukare än så här (peppar peppar ta i trä) Han har haft samma sorts feber 1 gång i juni också men det är det enda på detta året.
Vi som inte är vana vid att våra barn är sjuka blir lite nybörjare på att ha barn igen.
Idag Lördag har Liam sovit hela natten (vilket vi aldrig trodde, vi trodde det skulle bli en helvetesnatt till) Liam såg betydligt pigare ut, inga mörka ringar runt ögonen, inte röd sprängda ögon heller.
Jag tog tempen på hon och gissa vad....Febern var som bort blåst. 36,3 visade den igen. WIHOO

Kommentarer
Postat av: Eva-Maria

Stackare, hoppas verkligen att han piggar på sig fort! William klarar feber riktigt bra, ligger i soffan och myser hela tiden. Hostan han hade sist däremot var vidrig, till slut grät han varje gång han hostat =(

2010-12-19 @ 19:47:49
URL: http://blogg.sandilli.se
Postat av: Alexandra

ååå stackare lider med han och föräldrarna självklart.. Emilia har med varit dålig trodde det var förkylningen men nej idag så hitta jag en tand till hon har sovit hela nätterna så vi har ju inte haft det så jobbigt men hon har varit väldigt mammaig på dagarna. men idag har hon varit bättre men tror att den andra tanden oxå är på g...Allt bra med er alla annars??? kram

2010-12-19 @ 23:37:21
URL: http://mealexandra.blogg.se/
Postat av: Eva-Maria

William hade feber vid varje tand och då de kom så tätt så hade vi en period med väldigt mkt feber. Var dock skönt att han fick dom när han var så pass liten ändå, desto äldre de blir desto mer medvetna blir de om att det är jobbigt att vara sjuk.



Tack så mkt =) Ja, det blev en liten luciatjej. Var så inställd på att vi skulle föda den dagen pga att de sa att de skulle sätta igång så misstänker att det var på grund av det jag kunde vara så lugn. Trodde inte ens att värkarna jag hade gjorde någon nytta och så var det tvärtom!



Hade en period under graviditeten där jag var riktigt orolig över förlossningen, hade jag vetat att andra barnet skulle vara så lätt hade jag aldrig oroat mig. Kroppen visste precis och det gick lugnt och lätt =)

2010-12-20 @ 11:12:12
URL: http://blogg.sandilli.se
Postat av: Eva-Maria

Måste vara hemskt att känna så, speciellt om man vill ha ett barn till =( Var helt underbart att sitta på en pilatesboll och gunga runt, öppnar upp bäckenet men eftersom att du inte belastar så försvann den allra värsta smärtan. Hoppas ni hittar en lösning den dagen ni bestämmer er för ett till barn!

2010-12-20 @ 13:46:33
URL: http://blogg.sandilli.se
Postat av: Anna

Så skönt att febern försvann sådär, vi har det som ni, ett barn som inte brukar va sjuk. Ninni har varit kass nu ett par dagar med, men jag tror det hålle rpå att försvinna. Hon hade sin riktiga kräk-premiär i förrgår. Synd om de små liven när det är så.

Bil...tja vi hade tänkt stoppa en del av pengarna i de hål som finns och sen hitta nån bil för kanske 20.000 nu. Helst kombi för att kunna få plats med syskonvagn iaf. Sen har vi ju problemet med att vi inte kan lämna hundarna hemma själva...så de måste ju alltid med... Har du nån idé kanske?

2010-12-20 @ 15:03:41
URL: http://annamin.blogg.se/
Postat av: Anna

Ja, en rymlig bil behövs. Vi har hittat en äldre volvo vi kanske ska köpa nu, så vi har en bil. Blir lite mer pengar över till oss då med =)=) Så fixar vi en bil till sen,så kan Jocke isf ha denna som jaktbil. Vi har varit inne på en dubbelhyttig Nissan King Cab eller liknande, men vi väntar lite, som du sa, det får bli ett billån då och det har vi haft i två år nu, skönt att slippa det ett tag. Ändå en rätt stor utgift varje månad, kan man ha till annat kul =)

2010-12-20 @ 19:53:45
URL: http://annamin.blogg.se/
Postat av: Emma - väntan på ett januari barn

Usch, stackaren! Skönt att det försvann iaf.

2010-12-21 @ 03:25:07
URL: http://ihuvudetpafrokennilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0