Sthlm Fredag

IDag vaknade Liam med 39 graders feber, han var gnällig och kokhet...Alex fick gå ner till affären och handla lite alvedon (tur man inte campar ute i skogen och inte har tillgång till affärer) =)

Liam tog drack alvedonen utan problem idag och efter en timmer ca hade febern sjunkit, vi tror han har feber pga en tand upp i höger käke som är på väg ut...
Vi har ju inte varit ute och skiftat på kallt och varmt så pga det har han inte någon anledning att ha feber så därför är det nog tanden.

Vi har idag tagit tunnelbanan, Liam uppskattade inte det så där jätte mycket, han blev väldigt kinkig (men det har nog mest med febern att göra)

Vi åkte in till Tcentralen och sen gick vi till Djurgården där vi besökte Skansken, vi gick längs med hamnen, alla båtarna och ute serveringarna.

Inne på skansen var det fint, Liam somnade efter en stund och sov ca 40 min.

Vi skulle gå in på Aqvariumet sen, det ligger en liten bit ifrån Gröna Lund men där fick man itne ha barnvagnen med sig så det hoppade vi på idag då vi hade en massa väskor under vagnen.

På vägen hem satte vi oss i hamnen och tog en öl och en cider, Liam fick lite isbitar i sin flaska.

Vi får se om vi får i Liam lite varm mat nu här på kvällen när han har vilat lite, han har nämligen inte viljat äta något under hela dagen, han fick välling i morse och sen har det endast varit vatten, saft och en festis som har dugit för herrn....tur han dricker iallafall !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0