Liam

Har glömt att berätta för er att Liam kan nu mera resa sig från sittandes till stående utan att ta hjälpa av något, det lärde han sig en dag förra veckan.
Innan när han har trillat så har han krupit till närmsta föremål för att sen resa sig upp igen men nu fixar han det utan hjälpmedel.

Korv och äpple och banan är något Liam har fått dille på, han fullkomligt älskar det.
Jag skalar ett äpple och ger honom det helt och sen går han runt och gnaggar på det.
Jag vet inte om han tycker om det just för att han kan hålla i maten själv eller för att det helt enkelt är gott =)

Det är så roligt att prata med Liam nu, han förstår allt man säger till honom och han svara när man pratar med honom, inte för att jag förstår allt han säger men vi har en trevliga pratstunder.

Vi gjorde ju om hans spjälsäng, tog bort långsidan och satte upp en stödbräda där istället, men han vet fortfarande inte hur han ska gå ner från den, konstigt för det är ju en sån liten bit ner till golvet han ska.
Men från vår höga säng kan han gå ner från utan problem, känns faktiskt lite säkrare att ha han i vår säng ibland när han vilar middag, konstigt...sen slipper jag gå in och plocka upp honom när han vaknat med, han kommer ut själv när han sovit färdigt i vår säng.


Kommentarer
Postat av: Jenny - mamma till underbara Vilda

Vad skumt. Men skönt att han vet hur man kommer ner från er säng iaf. Det kan Vilda också. Inte så smidigt vissa gånger när man helst vill att hon stannar kvar... :) Kram

2010-05-18 @ 16:14:08
URL: http://denvildavilda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0