Bus med kusinerna

I Lördags var vi hemma hos Liams farmor och farfar, farfar har fyllt år så vi firade honom.
Liam var helt slut sen när vi kom hem runt åtta tiden på kvällen, massa bus med kusinerna.









Alex agerade klätterställning.


I Fredags klippte Alex Liam...till en början med gillade jag det inte alls, men det var nog för att Liam var gaaaanska så lång hårig och att det blev riktigt kort när Alex var färdig med saxen och trimmern.
Men det blev riktigt bra faktiskt ! (sparade vi dom pengarna hos frisören ju) =)


Kommentarer
Postat av: Eva-Maria

Hej! Funderar på om ni fick med något stödben som står på golvet till er nya bilbarnstol? Vår är ju några år så vi har inte det, klurar nu på hur vi bäst ska placera barnen när de blir två stycken. William får knappt plats i sin Graco i baksätet längre då han har så långa ben, men VW är skeptiska till att koppla bort airbagen fram så nu är vi lite fundersamma till hur vi ska göra. Ev blir det till att hyra Besafe Izi via IF som han kan ha i baksätet då den har stödben, då får man byta upp till en större stol sedan som man får behålla. Mkt att tänka på blir det =/

2010-10-18 @ 13:59:12
URL: http://blogg.sandilli.se
Postat av: Sofia

Tack!

Nej, den hänger rakt hos oss.

Har ni spänt den ordentligt??

2010-10-18 @ 18:01:14
URL: http://sebra.blogg.se/
Postat av: Anna

Sv: Tack så mkt! Jo humöret svänger ganska mkt just nu...speciellt när man bara går hemma vilket jag försöker undvika så mkt som jag kan med att träffa vänner osv. Vi renoveringar inget så förutom prinsessans rum just nu....där kommer bilder på det i bloggen :)

2010-10-18 @ 18:45:30
URL: http://www.annasplace.se
Postat av: Eva-Maria

Vi har inte haft några problem alls med att ha William i baksätet, jag ammade ju så var tvungen att stanna varje gång i alla fall =) Men nu blir det väldigt trångt med två stycken då Erik är så lång. Förhoppningsvis får vi plats med bebisen i mitten och så får William en ny stol, dyrt men billigare än att köpa en ny bil.



Tog de bort airbagen helt för er? Har kompisar med Saab som har urkopplad airbag men de fick rekommendation av bilsäljaren (de köpte hos en auktoriserad återförsäljare av Saab) att inte sätta barnet där då den finns kvar och kan smälla ändå.

2010-10-19 @ 11:34:51
URL: http://blogg.sandilli.se
Postat av: Eva-Maria

Vi skulle få skriva på papper som skulle skickas till tre olika ställen, antagligen pga de papprena ni fick brevet. Blev också väldigt förvånad över alltihop, eftersom att vi frågade om priset i somras och berättade anledningen och nu när vi skulle boka så är det absolut ingen som rekommenderar det.



Nu har det faktiskt löst sig trots allt, vi var lite hemmablinda så hade missat att prova en sista lösning som vi blev tipsade om nu när vi var iväg och tittade på ny stol. William kommer få sitta i mitten och bebisen bakom passagerarstolen, på så vis fick Erik plats och det finns fortfarande en ledig plats bak för att hålla koll på båda två när vi åker långt. Känns jätteskönt! William fick tom bättre benutrymme då mittensätet är hårdare så stolen sjönk inte ner lika långt.

2010-10-19 @ 19:37:53
URL: http://blogg.sandilli.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0