Föräldrarmöte

Det har hänt en del saker som varit fruktansvärt jobbiga, det är därför bloggen stått stilla ett tag, men det  vill jag behålla för mig själv så jag skriver om andra saker som hänt istället. 

 I måndags den 4 oktober så var det Alex och mitt Första föräldrarmöte på dagis, mina föräldrar kom hit runt 18.00 för att äta middag med oss (läs kasta i sig maten) och passa Liam undertiden. Vi skulle vara nere på dagiset 18.30 och det var precis vi var där på minuten.
Det var en hel bunke med föräldrar, de flesta lite äldre med även någon i vår ålder.
Det vi fick information om var lite om biblioteket och bokbussen, tanten tappade mig flera gånger när hon pratade, fruktansvärd....hela 45 minuter tog det.

Sen delade vi upp oss så som våra barn går avdelningsvis, det var mycket bättre för dom har ju vi något gemensamt med, det har vi ju inte med 3-6 åringarna.
Det blev inte så mycket planerat men en del snack blev det, trevligt snack.
De funderar på att ta bort Lucia eftersom de är så många och så många som är mellan 1-3 år, de tänkte istället vi kunde ha en pysseldag tillsammans på dagis....trevligt tycker jag men det hade Lucia också varit.....

Denna veckan är Liam hemma från Dagis för Alex har tagit ut pappaledigt, det var tur jag kom att tänka på det för jag tänkte ju köra Liam till dagis nu på morgonen. hihi

Nu står Liam och drar mig i morgonrocken, dags att gosa lite tror jag han försäker säga....kanske inte men önsketänkande =)


Kommentarer
Postat av: Stephie&Modesty

Vad mysigt, ja det var säkert det han försökte säga! Ha en fin dag! Kram

2010-10-07 @ 08:03:44
URL: http://blogg.mama.nu/modesty/
Postat av: Sofie - Mamma till Casper och bebisen i magen

Sv: Vet inte exakt vad det var för lim. Men skulle tro att det var ngt slags textil lim.

Men tror säkert att om man frågar på tex panduro eller något så vet dom säkert. :) Var jättelätt att göra iaf. Man bara dränkte strumporna i limmet och sen la man det som man ville ha det på tavlan.. :

2010-10-07 @ 08:23:28
URL: http://lillgarden.blogg.se/
Postat av: Eva-Maria

Jag tyckte det kändes lite märkligt att gå på föräldrarmöte, har nog fortfarande inte placerat in mig själv i facket "förälder" än men då fick man sig en påminnelse. Hoppas att du får uppleva mkt positivt snart!

2010-10-07 @ 09:29:19
URL: http://blogg.sandilli.se
Postat av: Eva-Maria

Beror litegrann på om jag är ute för att bara fota vardagen eller om det är för fotograferandets skull. När det gäller vardag brukar jag ha ett objektiv (55-200mm blir det oftast då det har bildstabilisering) och är det väldigt soligt sätter jag på gråfiltret och så får det sitta där.



Nu sist när jag var ute för fotograferingens skull hade jag samma objektiv men satte på och tog av närgränsfiltret. Vill ha ett 35 mm objektiv med en stor bländare istället för närgränsfiltret då det ger samma effekt, men fick bli ett filter för 69:- istället för ett objektiv för 2000:- till en början. Kul är det i alla fall, önskade bara att ekonomin vore lite bättre!

2010-10-07 @ 19:40:37
URL: http://blogg.sandilli.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0