julen 2011

Julen firade vi här hemma med min familj förutom min bror och hans flickvän som glider runder i karibien.

Mysigt hade vi det och en hel drös med julklappar, när tomten kom blev Liam livrädd, vet inte vad som flög i honom för han hade ju tjatat sååå om tomten och när tomten hade problem med att hitta in så sprang han i alla fönsterna och tittade först och det var ju spännande tyckte Liam, men så fort han kom innanför dörren var det inte alls lika roligt längre. haha sprang fram och "knyckte" paketen från tomten.

Shelby vår fina, dumma, rädda hund ville inte alls släppa in tomten, hon tyckte som Liam att det var någon läskig typ i röd dräckt som skulle attackera familjen så henne fick vi stänga in i sovrummet med grind så hon ändå kunde se att allt var OK.

Tomten ser mig inte !
Längre än så här blir mina armar inte.....
Nöjd unge
Nu kan lillebror komma mamma, jag kan hjälpa till !

Den 25 december firade vi julen hemma hos Alex föräldrar, glömde såklart att jag hade kameran med mig men en bild fick jag iallafall på 3 av de 4 kusinerna mätta och trätta i soffan.

Kommentarer
Postat av: Sofie - Mamma till två små

Ser ut som att ni haft en fin jul! Casper har oxå tjatat om tomte och paket och sen när tomtarna kom så var han inte lika modig :)

2011-12-30 @ 13:54:23
URL: http://lillgarden.blogg.se/
Postat av: Sofie - Mamma till två små

sv: Tack! Dina mandelmusslor lät ju inte helt fel inte.. :)Ja nej dom där tomtemaskerna är verkligen inte trevliga, haha.. fattar ju varför barn blir rädda.. ser dom alla fina bilderna på tv och överallt och sen kommer julafton och in kommer detta! haha.. hade nog jag oxå blivit rädd :)GOTT NYTT ÅT!

2011-12-31 @ 08:35:31
URL: http://lillgarden.blogg.se/
Postat av: Emma - Mamma till Kira

Ser ut att ha varit en väldigt fin jul. :) Vi fick vara utan Tomte detta året, fast kanske inte gör så mycket, Kira brydde ju sig bara om pappret ändå, haha! :)Gott nytt år!

2012-01-01 @ 13:25:32
URL: http://ihuvudetpafrokennilsson.blogg.se/
Postat av: Emma - Mamma till Kira

Hej! Jag skulle vilja göra en tårtbeställning av dig till Kiras ett års dag. Kan jag maila dig eller hur gör man en beställning? :) Kram

2012-01-02 @ 20:54:19
URL: http://ihuvudetpafrokennilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0