Helgen 11-12 maj

Nheo mår betydligt bättre, hostan är borta, febern är borta och han har inte ont längre, sista antibiotika kuren imorgon (sön 13 maj)

Igår vägra Nheo sova, han somna i famnen men vaknade 5 minuter efter man la ner honom och var jätte ledsen, sen var han glad och nöjd, pratade och skrattade så fort man tog upp honom igen, han söker verkligen all uppmärksamhet nu och vill bara leka hela tiden.

Men eftersom han inte sov något igår på dagen så resulterade det i 4,5 timmars sammanhängande sömn inatt, från 23.10 till 03.45
Idag har vi varit på Elias dop och båda barnen uppförde sig exemplariskt i både kyrkan och i församlingshemmet sen där vi åt kallskuret och tårta.
Liam hade en masssssa kompisar att leka med där så han var iallafall sysselsatt. =)


Nheo har annars lärt sig att det är mycket roligt att hoppa i ens knä, eller bli uppdragen med händerna så han står själv.
Han har även lärt sig hur man greppar saker och för dom givetvis till munnen så man kan krama ur alla sakerna sen som han dreglat ner =)

Nu väntar jag på min lilla fis som snart ska vakna för lite mat och sen blir det sängen för oss, det har varit en lång dag med en massa intryck.

Kommentarer
Postat av: Sofie - Mamma till två små

mysigt ni haft det! och skönt att ni är på bättringsvägen alla :)

2012-05-14 @ 14:04:42
URL: http://lillgarden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0