lite nytt från Nheo

Den 21 april skakar han på huvudet när han menar att han inte vill ha mer mat, att han inte får göra si eller så mm.
 
21 april nickar med huvudet när han menar Tack (tack för maten) 
 
Den 22 april sa Nheo Bebbe...först förstod vi inte vad han menade, sen klappade han handen i benet och sa Bebbe igen och pekade på vår hund Shelby. aha =) 
 
19 maj säger Duta (sluta) Hääää (här) A eee deeeee (vad är det, som förövrig sägs 390 ggr om dagen) Dat dat (tack tack) som idag (29 juni) har utvecklats till ett väldigt ansträngande från Nheo som kämpar med att få till ett ordentligt tack tack med väldigt fruktansvärt gullig bebis ton =) 
 
Början på Maj började Nheo sova hela nätter, i Juni flyttar nheo in till Liam i hans rum med sin säng. Första 3 nätterna vaknade han några gånger per natt, sen sov han hela nätter igen utan mat eller störd sömn. Nu i mitten på Juni har han öroninflammation igen som gör att han inte kan sova så han kommer in till oss varje natt. 
 
Den 26 Juni fick jag veta på dagis att han lärt sig säga Vill Inte. 
Sen även att han är en riktig vilding, men det visste vi redan, seriöst man har verkligen fullt upp med detta barn, Ett ögonblick sen är han väck. 
Han har börjat att klättra högst upp på trä staketet på dagis som de har runt gungorna i sandlådan, antingen HOPPAR han därifrån eller så lägger han sig platt på....RENT galen, och dagis personalen bara smajlade lite när dom berätta....HERREGUD ska jag behöva vara rädd för att få det där samtalet att Nheo är på väg in till sjukhuset med ambulans varenda dag ??? 
 
Den 27 juni sa Nheo till mig att han hade Bajschh och pekade på blöjan. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0