detta barn...nhe

Som de flesta vet är ju Nheo ett riktigt pillfinger, han är av den farliga sorten då han inte är rädd för nånting och då menar jag verkligen ingenting. 
 
Lägga fingrarna på spisplattan, kasta sig ut från stolar, sängar, hoppa ner från våningsängen, klättrahögt mm mm. 
Han gör såna outsedda saker VARJE dag, man måste verkligen ha ögon i nacken eller ännu hellre ALDRIG vända ryggen åt honom för det gjorde jag igår...trodde jag skulle få en smärre hjärtattack eller nått och detta barn har ju världens tur också och det är jag glad för. 
 
Jag stod i köket och fixade disken, Nheo försvann på 3 röda sekunder, Alex stod i duschen, Plötsligt hör jag ett konstigt ljud, typ som elektrisitet när det pyser till liksom eller hur man ska förklara ljudet, efter en halv sekund vrål gråter Nheo, springer ut till mig i köket med sitt pekfinger i högsta hugg, han hade ont i fingret det var tydligt, han var jätte ledsen och kudne inte förklara vad som gjort honom illa utan han fortsatte peka på sitt finger....jag letade och föröskte förstå vad det var som låtit, jag hittar inget och Nheo var lugn igen, jag undersökte honom säkerligen femhundraelva gånger innan han tröttna på mig och knuffa undan mig. 
 
När jag sen skulle ut i hallen upptäcker jag att luckan till en lykta med lampor i står öppen, det är en lucka som man haspar men den var öppen, i denna lycktan finns 3 lampor, sådana med smal sockel, den ena av dessa lamporna var avbrutna och jag förstod nu var ljudet kommit ifrån som jag hört....HEEEERRRRREGUD unge, livsfarligt, och inte hade strömbrytaren heller slagit av. 
 
Jag är tok nervös varenda dag, särkillt när jag lämnar honom på dagis. 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Emma

Oh herre Gud! Jag förstår att du ständigt går på nålar då. Haha! Fart i livet. Glad att Kira är lite lugnare. Hon är inte heller rädd för att kasta sig ut och testa, men hon håller sig till sina höjder iaf :)

2013-09-24 @ 15:17:23
URL: http://ihuvududetpafrokennilsson.blogg.se
Postat av: Lillgarden

Men usch!
Ström och sånt är ju så farligt med.. förstår att du blev livrädd...
Casper är tack och lov lite feg av sig och Anna är mest Anna...

2013-09-24 @ 20:38:16
URL: http://lillgarden.blogg.se/
Postat av: Lillgarden

Sv: det är rent sinnessjukt så dyrt det blir att köpa till två små, tur man inte har fler haha.
Känner oss halvt redo. Fylla på med lite mer vantar och sånt sen och sen det eviga: SKOR! Ångesten där är stor...

HOppas du mår bättre nu!

2013-09-26 @ 21:39:19
URL: http://lillgarden.blogg.se/
Postat av: Beatrice

Hej!
Har googlat multicystisk njure och fick då upp din blogg, vi var precis på ultraljud i vecka 33 då vi fick veta att vår dotter har en multicystisk njure, den andra däremot verkar fungera fint, den är något förstorad och fostervattensmängden är normal och blåsan var full så det är goda tecken, undrar hur det var för er när ni fick veta? Vi känner att det finns dåligt med information och nästa läkartid är om tre veckor, känns länge när man oroar sig...
Hör gärna av dig, skulle vara skönt att prata med någon som varit med om detta.

Mvh Beatrice

2013-12-20 @ 08:47:24
Postat av: annika

Hej! Gjorde samma som Beatrice ovan - googlade multicystisk njure och kom till denna blogg. Sitter på lunch på jobbet o har inte hunnit läsa igenom bloggen än. Men har du någon kontakt med beatrice om hur det gick för hennes bebis?

Hälsningar Annika

2014-04-04 @ 13:51:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0